Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '12

 
Kategori
Güncel
 

PKK, kaçırdığı Milletvekili Hüseyin Aygün ile ilgili açıklama yaptı!..

PKK, kaçırdığı Milletvekili Hüseyin Aygün ile ilgili açıklama yaptı!..
 

Kaçırılan Milletvekili Hüseyin Aygün ile ilgili yeni açıklama var


Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmadan hemen önce AKP ve Kürtler ile ilgili sözlerini, PKK ve BDP' nın  kaçırılma olayı ile ilgili  kısa açıklamalarını sunuyoruz : 

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün, PKK tarafından kaçırılmadan önce, kendisine ait Facebook sayfasında günün özeti girişiyle şu sözlere yer verdi: " Yola çıktık. Nazmiye'de esnaf gezisi yaptık. Pölmür'e geçtik, Belediye Başkanı Mesut Coşkun  ve İlçe Başkanı Hayri ağabeyi de alarak kahve ve dükkan sahipleriyle sohbet ettik. Ortak tepkiler, "AKP, Emevi faşizmini yeniden getiriyor, Aleviler zor bir  döneme hazır olmalı, Kürtler adım adım devlet oluyor, biz Aleviler  yasal olarak  tanınmış bir ibadethaneye bile sahip değiliz, tüm Aleviler birleşmeli, Cemevleri etrafında örgütlenmeliyiz." 

Evet, dün saat 17.30 sıralarında , Milletvekili Hüseyin Aygün ' e ait aracın önü PKK'ye mensup silahlı iki kişi tarafından kesildi ve Hüseyin Aygün kaçırıldı. Yer: Tunceli - Ovacık karayolunun 35. kilometresindeki  mevki . 

Güvenlik güçleri tarafından kurtarma operasyonu başlatıldı . PKK , açıklama yaptı: Bu operasyonlar, Milletvekili Hüseyin Aygün'ün hayatına zarar verebilir . 

BDP liderleri Selahattin Demirtaş ve Gülten Kışnak da ortak açıklama yaptılar: Böyle bir eylemi doğru bulmuyoruz . 

ŞEMSETTİN MURAT 

 
Toplam blog
: 155
: 1573
Kayıt tarihi
: 20.09.08
 
 

Diyarbakır doğumluyum. Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunuyum. Hazro TÖB-DER Şubesi başkanlığını y..