Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '12

 
Kategori
Güncel
 

PKK BDP'li milletvekillerinin önünü kesmiş(!)

PKK BDP'li milletvekillerinin önünü kesmiş(!)
 

 

Bakalım buna ne diyecekler?

BDP ve PKK Şemdinli yolunda buluşup hasret gidermişler(!)

Evet, birkaç gün önce CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ü kaçıran PKK militanları, bu kez kendi milletvekillerini durdurup, onlara örgüt propagandası yapmış!

Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lılar, BDP milletvekillerinin yolunu kesmişler. Yaklaşık 50 aracın bulunduğu konvoyu durduran 1'i kadın 5 PKK'lı, yaklaşık yarım saat örgüt propagandası yapmış

Olay 17.08.2012 günü saat 16.40’da, Şemdinli İlçesi’ne 20 kilometre uzaklıktaki Bağlar Köyü yakınında meydana gelmiş.

Hani biz bölgenin tümüne hâkimdik?

Fırat kenarında kaybolan bir çift keçiden biz sorumluyduk!

Yoksa bir çift keçiyi güdemez mi olduk?

Biz gelelim hasret giderilen buluşmaya!

Sık sık yol kesen ve Şemdinli’ye büyük bir saldırı planlayan PKK’lılara karşı güvenlik güçlerinin 23 Temmuz’da başlayıp 19 gün süren operasyonun gerçekleştirdiği bölgede inceleme yapmak üzere BDP milletvekilleri Şemdinli’ye gelmişler. Ancak neyi, nasıl inceleyeceklerini bilemediklerinden olsa gerek, yolda rastladıkları PKK militanlarından bilgi almışlar!

BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, partili milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü, Sebahat Tuncel, Esat Canan, Adil Kurt, Nazmi Gür, Halil Aksoy, Hüsamettin Zenderlioğlu, Van bağımsız milletvekili Aysel Tuğluk, 50 araçlık konvoyla, operasyonların yapıldığı bölgeyi gitmişler. Güvenlik güçlerinin en yoğun operasyonuna sahne olan Şemdinli’ye 20 kilometre uzaklıktaki Bağlar Köyü’nü ziyaret eden BDP’liler, daha sonra dönüşe geçince karşılarında, onların tabiriyle gerilla(!)lar.

 BDP’li milletvekillerinin bulunduğu konvoy, 1’i kadın 5 PKK’lı tarafından Şemdinli’ye 15 kilometre uzaklıktaki Güzelkaya Mezrası yakınlarında durdurulmuş. Araçlarda bulunan milletvekillerini ve diğer partilileri indiren PKK’lılar, yaklaşık yarım saat örgüt propagandası yapmışlar.

İnanılır gibi değil!

Bu milletvekillerinden birkaçını niye kaçırmadılar acaba?

Aslında daha fazla ses getirirdi! Birkaç gün sonra Kandil’e götürüp, oradakilerle de hasret gidermelerini sağlarlardı!

 BDP milletvekillerine, "Biz sizin hangi amaçla bölgede bulunduğunuzu biliyoruz. Burada ciddi savaş var, bu görülmeli" diyen PKK’lılar, güvenlik güçlerine büyük kayıp verdirdiklerini ileri sürmüşler. Bu habere BDP’li milletvekilleri ne kadar çok sevinmişlerdir(!)

Ne de olsa gerilla(!) iş başında!

BDP milletvekillerinin faaliyetlerini takip için konvoyda bulunan gazetecilere de PKK’lılar, propaganda faaliyetinin çekimini yapmalarını istemiş ve "Bunları televizyonlarda gösterin, gazetelerde basın" diye talimat vermişler.

Yaklaşık yarım saat örgüt propagandasının ardından PKK’lılar bölgeden uzaklaşırken, BDP’li milletvekilleri de Şemdinli’ye dönmüşler…

Bu masal burada bitiyor…

Şamil Tayyar al sana danışıklı dövüş!

Muhabbet böyle olur!

Beş kişilik PKK’lı, 50 araçlık konvoyun yolunu kesip, yarım saat örgüt propagandası yaparken, bölge milletvekili olarak sen ne yapıyordun?

Oslo görüşmelerine sesini çıkarmayanlar, kaçırılan ve iki gün sonra serbest bırakılan CHP Tunceli (Dersim) milletvekili Hüseyin Aygün’ün üzerinden CHP’ye saldırıyorlar.

Oslo görüşmelerinin üzerine örtenler, şehitlere birkaç Mehmet öldü diye meclisimi toplayacağız diye hakaret edenler, halkı ötekileştirip, “Ucube”leştirenler, ağızlarını açtıkları her hamlede gazetecileri yerden yere vuranlar, hala bu ülkeyi yönetirken, bölücülerle birlikte hareket edenler el üstünde tutulurken, CHP şamar oğlanına döndürülüyor.

Bu nasıl bir siyaset anlayışı?

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..