Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '15

 
Kategori
Güncel
 

PKK’dan yana da olmayın, TC. ‘den yana da, çözümden ve barıştan yana olun

PKK’dan yana da olmayın, TC. ‘den yana da, çözümden ve barıştan yana olun
 

Ben niye bir tarafı tutmuyorum? Türk’üm Türklüğümü unuttum. İnsanlık için buna mecburum. Fırat’ın kenarında birbirimizi mi yiyelim! Paylaşım sitelerindeki nefret tohumları eken paylaşımlarınızı kaldırın lütfen!

PKK’dan yana da olmayın, TC. ‘den yana da, çözümden ve barıştan yana olun; ülkenin yangın yerine döndüğü bu günlerde milliyetçilik tehlikeli.

Kürtlerin büyük bir kısmı PKK’yı desteklemiyor ama Türklerin bir kısmı da devleti desteklemiyor. Peki, vatan kurtaran Şabanlara noluyor! Biz ülkemizi sevmiyor muyuz? Kandil’de oğlunun cesedini (leş) diye paylaşıyorsun, sonra dönüp Türkiye’deki babasına diyorsun ki “biz Kürtleri seviyoruz”  Samimi ve inandırıcı olabilir mi! Kerim Korkut’u ipe verseniz doğruyu söyler: Türklerin yarısı Kürtleri sevmiyor. Ayrıca nefret edenler ne kadar, bilmiyorum! Tabi karşısı da aynı!

Elbette kendi devletin ama bizim kastettiğimiz yana olmak başka. Bunlar sözde vatan aşkıyla yapılıyor. Herkes ne kadar Türk, ne kadar vatansever olduğunu ispata çalışıyor. Hepiniz serdengeçtisiniz, heykelinizi dikeceğim; yeter ki ateşin altına odun atmaktan artık lütfen vazgeçin!

Evlere bayrak asıyorsunuz… Hayırdır, savaş hazırlığı mı var! Kürt komşun senin evinin penceresindeki bayrağı görünce ne düşünür? Ne kadar tersini söyleseniz de kendine yönelen bir tehlike endişesi taşır herhalde. Bakın görün, bayraklı evlere Kürtler girmiyorlardır. Sen kime bayrak açıyorsun? PKK’ya. PKK kim? Kürt…

Türkler kendi devletlerini, Kürtler de PKK’yı barış konusunda zorlamalıdır. Ama maalesef savaş konusunda zorluyorlar. Güçlü olan taraf PKK olsaydı, savaşır Kürdistan’ı kurardı, kurtulurduk. Ama şimdi öyle değil. Yani sadece insanlar ölecek.

Kandil’de savaşanla PKK’yı destekleyen aynıdır… Onlar orada işini yapıyor bunlar burada. Toplamda 2 milyonu bulan bu terör bloğuyla yakınlığı unutun. Araya kan girmiş, kin girmiş, artık bunları düşman bir ülkenin askerleri gibi göreceğiz. Barış olsa bile ben bunların elini sıkmam! Onlar da bizim için aynını düşünüyordur ve haklılar.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..