Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '09

 
Kategori
Haber
 

PKK görev süresini tamamladı mı?

PKK görev süresini tamamladı mı?
 

Size özgürlüğünüzü vereceğiz dediler. Kendi kimliğinizi, kendi ana dilinizi, kendi Vatanınızı kurma şansı vereceğiz dediler. Artık TÜRK vatandaşıyım demek zorunda kalmayacaksınız dediler. “Bu senaryolar benim tahmin edebildiklerim, bir de tahmin edemediklerimiz vardır ki akıllarımıza sığmaz”.

Yıllarca görsel ve yazılı basınlarında destek olan, PKK kamplarını ziyaret edip röportajlar yapan, Ezilmiş halklar olarak yıllarca basınlarında destek olan, Ülkelerinde ofis, TV, Radyo kurmalarına izin verilen, Paralarını bankalarında tutan ABD ve AB ülkeleri ne oldu da PKK’ya sırtını döndü.

1- Türk siyaseti kendini ağırlığını hissettirmeye başladı. 2- Yer altı kaynaklarımızın işlenme süresi geldi. 3- Mayınlı bölgenin İsraillilere verilmesi hususunda, Bölgenin temiz kalması gerekti. 4- Doğalgaz ve petrol boru hatlarının zarar görme olasılığı gündeme geldi. 5- Türkiye üzerinden Müslüman ülkelere karşı bir misyon geliştirildi. 6- ABD ve AB Türkiye’yi çok sevmeye başladı. 7- Ortadoğu projesinin hayata geçirilme süreci başladı. Bütün bunlar olurken ve uluslar arası siyasette konuşulurken PKK’nın dağa çıkış sebebi kendi içlerinde tartışma konusu oldu. Muhtemel soruyorlar, biz yıllardır ne için mücadele verdik, ne için bu kadar insan hayatını kaybetti. Neden yıllardır bize destek olan, Görsel ve yazılı basınlarında Gerilla Adı koyan ABD, AB şimdi bizleri Eroin kaçakçısı ilan ediyorlar, Neden ofislerimiz ve gayrimenkullerimize el koyuyorlar diye düşünmeye başladılar. Daha önemlisi neye, ne için hizmet ettiklerini anlamaya çalışıyorlar. Aslında PKK yolun sonuna geldiğinin farkında. ABD, AB ve Kuzey IRAK yönetimleri tarafından da daha fazla destek göremeyeceklerini anlamaya başladı. Kısaca PKK misyonunu tamamladı. Ancak bu tamamlama PKK’nın kendi açısından değil elbet. İşte başlıca gerçekler bu olsa gerek diye düşünüyorum, son günlerini ve son demlerini oynayan PKK terör örgütü son kozlarını oynayıp Türkiye Cumhuriyetinden ne koparabilirim, nasıl isyan yaratabilirimin peşinde. Kürtlerin Türkiye de ki nüfusunun 11 milyon olduğunu varsayarsak / kaynak; http://www.haber7.com/haber/20081222/Turkiyede-Kurt-nufusu-ne-kadar.php Sokak da PKK terör örgütü için eylem yapan insanların sayısının da 100 binleri geçmeyeceğini varsayarsak.. Kürt kardeşlerimizin PKK’nın oyununa gelmediğini de net bir şekilde görmüş oluruz.

Buradan çıkarılacak sonuç şu olmalı, Kürt kardeşlerimizi farklı bir statüde görmeden, onları farklı bir insan topluluğu gibi görmeden, biri birimize destek olarak yaşamsal mücadelemize vermek ve Ülkemiz üzerinde Osmanlı Döneminden bu yana oynanan oynayanlara gelmeyeceğimizi, meydanın boş olmadığını göstermek gerekir.

 
Toplam blog
: 313
: 2778
Kayıt tarihi
: 15.03.07
 
 

16.10.1974 Samsun / Havza doğumluyum. Şu anda bir lojistik firmasının ortaklarındanım. İşimde ilk..