Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '13

 
Kategori
Güncel
 

PKK'lı kadınların cenaze töreni sırasında hastane gönderine PKK bayrağı çekildi!

PKK'lı kadınların cenaze töreni sırasında hastane gönderine PKK bayrağı çekildi!
 

Hatırladınız mı?

Hani Habur’da karşılanan Kahramanlar ‘Çadır Mahkemesi’nde yargılanmışlar ve yargılama sanık başına 7 dakika sürmüştü.

Sonra bu kahramanlar üstü açık arabaya bindirilerek, dört saatlik yolu 24 saatte alacak şekilde gösteriler düzenlenmişti…

Yapılan gösterilere devlet erkanı da katılarak, bu kahramanlar protokollerde ağırlanıp, şeref türbininde, şeref konuğu olarak maçları izlemişlerdi.

Aradan onca zaman geçtikten sonra, Paris’te başlarına kurşun sıkılarak öldürülen, PKK’nın kurucusu üç kadının cenazesi defnedilmek üzere ülkemize getirilmiş, herkes uyarıda bulunarak, yeni bir Habur yaratmayalım temennisinde bulunmuştu.

Görünen o ki, barış uğruna ülkenin değişik yerlerine değişik bayraklar çekilerek, açılımda yeni bir aşamaya geçilmiştir.

Olayın özeti şu: Diyarbakır'a getirilen 3 PKK'lı kadının cenazesinin getirildiği özel Bağlar Hastanesi'nin bayrak direğine PKK bayrağı çekilmesi…

2. Habur korkusunun dile getirenler, bu manzara karşısında seslerini neden çıkarmıyor dersiniz?

Barış bu görüntülerle mi gelecek?

Ülkeyi bölünmeye sürükleyenler, birilerini suçlarken, yönettiği ülkenin durumuna bir baksalar iyi olur değil mi?

Hatırlarsanız; Paris'te PKK bayraklarına sarılan tabutlar, bu bayraklar içinde Diyarbakır'a getirildi. Tabi bu bayrakların üzerine bir yeşil çuha sarıldı. Cenazelerin getirildiği Bağlar Hastanesi önüne terör örgütü PKK'nın bayrağı çekilerek, barışı ne kadar çok istediklerini gösterdiler.

Evet, Fransa'nın başkenti Paris'te öldürülen PKK'lı Sakine Cansız, Leyla Söylemez ve Fidan Doğan'ın cenazeleri THY'nin tarifeli uçağıyla dün akşam 20.35'te saatlerinde Diyarbakır'a getirildi.

Cenazelerin Paris'ten uğurlandığı sırada tabutların üzerinde bulunan PKK flamasının kaldırıldığı, tabutların Diyarbakır'a geldiğinde ise yeşil çuhaya sarılı olduğu görüldü.

Biz Abdullah Öcalan’a televizyonu kimin verdiğini, kimin aldığını, hangi kanalları izlediğini, ne yiyip, ne içtiğini konuşurken, cenazelerin bulunduğu özel hastanenin gönderine ayrılıkçı terör örgütünün bayrağı çekilerek barış(!) sağlanıyor.

Bu resimden sonra, AKP iktidarı oyunu yüzde 70’lere çıkartır.

Başbakan Erdoğan’da ‘Nobel Barış Ödülünü’ alır!

Ne de olsa Başbakan bu ülkenin belli bölümünde, bölünerek bile olsa barış’ı sağlamıştır.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..