Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '11

 
Kategori
Güncel
 

PKK'lılar kahramansa, ya askerimiz ne?!..

PKK'lılar kahramansa, ya askerimiz ne?!..
 

sabah--03.07.2011,pazar


BDP'liler alenen Terörizm'i desteklemeye başladılar ama bakalım bu hareketleri ve sözlerinden başka daha nelerin peşinden koşacaklar. Mecis'te yemin etmeyip, Diyarbakır'da Grup toplantısı yapmanın ardından, İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'den sonra Ş.Urfa MV.'i İbrahim Binici de; ''Sebahat'ın sözleri niçin şaşırtıyor?!..'' (sabah03.07.2011, pazar) diyerek O'nu destekledi. 

Ve daha da ileri giderek; ''PKK bir halk hareketidir. Biz, halk hareketine terörist diyemeyiz. Bizden bunu beklemeyin. O insanlar dağda çiçek toplayıp, piknik yapmıyorlar. Silahlı mücadeleyi seçmişler... Kendi cephemizden onları kahraman olarak görüyoruz. Terörizmle mücadele olarak nitelendikçe, bir adım ileri gidilemez...'' (a.g.g) 

Bakar mısınız şu cür'etkârlığa dostlar! Adamlar gem'i azı'ya almışlar anlaşılan. Hiç pervâları falan kalmamış. Bakalım bu işin sonu nereye kadar uzanacak? 

ABD tarafından çıkartılıp, Batılı Dostları tarafından da, yıllardır palazlandırılan PKK Teröristlerinin; yıllardır Derin Devlet tarafından da olağanüstü desteğe ve gönüllü savunucularının olduğunu, hep tâkip ettik/ediyoruz basından. 

Bu yazılan ve söylenenlerin doğruluk dereceleri oldukça yüksek gözüküyor artık. Yoksa, eli silahlı cânileri bu kadar alenî savunabilmeleri ve kahraman(!) îlân etmeleri aslâ mümkün olamazdı. Artık bundan sonrasında; ''Abdullah Öcalan'a özgürlük!..'' nâralarına şahit olursak hiç şaşırmıyacağım. Zâten yavaş yavaş, bununla ilgili ısınma turlarına da başladılar. 

ABD ve Batılı Ülkelerin, Türkiye'deki işbirlikçileri ile; yıllardır yapmak istediklerini, Türkiye bölme plânlarını, adım adım gerçekleştirme gayretlerinin bir parçası değil de ne'dir bütün bunlar?!.. 

Konuşun konuşun!.. 

Eteğinizdeki bütün taşları ve İçinizdeki bütün kurtları dökün!..
Sizin derdinizin Kürt ve Kürtlerin mes'elesi olmadığını, Demokrasi ve özgürlük olmadığını bütün Millettle berâber, kürtler de öğrenmiş olacaklar bu şekilde.... 

Bâzı eski sosyalistler, komünistler ve radikal dincilerin bir araya gelip PKK savunuculuğuna soyunmaları da tevekkelî değildi zâten!.. 

Ama bu Vatan'ın bölünmesi düşüncelerinize, topyekün bu Millet aslâ izin vermiyecek beyler!..Bugüne kadar başaramadınız, bundan sonra da başaramayacaksınız İnşâAllah... 

Sağlık ve Muhabbetle 

03.07.2011, pazar
Bektaş Azizoğlu
İSTANBUL
 

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..