Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ağustos '12

 
Kategori
Güncel
 

PKK Milletvekili kaçırdı

PKK Milletvekili kaçırdı
 

Fotoğraf: Milliyet


Böyle bir cümle kurmak istemezdim ama maalesef gerçek bu. Adeta ben Türkiye’nin her yerindeyim diyen PKK, bugün hedef büyüterek bir milletvekili kaçırdı.

AKP sevinir mi bilmem muhalefetten bir vekil eksildi diye ama bu terörle mücadelenin hiç de öyle parlatıldığı, cilalandığı gibi iyi gitmediğini gösteriyor.

Olay bir takım incelemelerde bulunmak üzere Tunceli'nin Ovacık İlçesi'ne giden CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Akgün’ün dönüş yolunda meydana geldi.

Milliyet’in son dakika haberine göre:http://gundem.milliyet.com.tr/pkk-chp-li-vekili-kacirdi/gundem/gundemdetay/12.08.2012/1579941/default.htm dün seçim bölgesi olan Tunceli’nin Ovacık ilçesine giden CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ve beraberindekiler Tunceli'ye dönmek üzere yola çıktı.

Dönüş yolunda Hüseyin Aygün ve beraberindeki iki kişinin bulunduğu otomobilin önü saat 18.30 sıralarında Tunceli Ovacık Karayolu 35'in kilometresindeki Karafırtına ve Veliçeşmesi Mevkii'nde PKK'lı teröristlerce kesildi.

Teröristler, milletvekili ve beraberindekileri silah tehdidi ile araçtan indirdikten sonra Kadir Merkit ile beraberindeki kişiye, "Biz milletvekilini kaçırıyoruz. Siz gidin" diyerek serbest bıraktıktan sonra Hüseyin Aygün'i yanlarına alarak dağlık alanda izlerini kaybettirdi.

300 gündür PKK’nın elinde rehine olarak bulunan Muş Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, Astsubay Abdullah Sörfçeler, polis memuru Nadir Özgen, uzman çavuş Kemal Ekinci ve uzman çavuş Zihni Koç’tan ise tamamen unutulmuş gibi…  

Tüm bunları alt alta dizdiğimizde; evet, PKK ile mücadele çok iyi gidiyor, şahane gidiyor, tarihinde hiç olmadığı kadar mükemmel gidiyor hatta diyebiliriz miyiz?

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..