Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '14

 
Kategori
Siyaset
 

PKK'nın atadığı Kaymakamlar teftişte..

PKK'nın atadığı Kaymakamlar teftişte..
 

Temmuz 2013'te CHP Milletvekili Orhan Düzgün tarafından gündeme getirilen "PKK'nın Güneydoğu'daki ilçelere sözde kaymakam atadığı" iddiası ete kemiğe büründü. 

PKK'nın atadığı sözde kaymakamlara makam aracı da tahsis ettiği ve bu kişilerin araçlara PKK flamaları çekerek bölgede teftişlere çıktığı öne sürülmüştü.

İddialar nihayet gerçekleşti!

Açılımın bu kadar ileri safhalara varabileceğini hiç düşünmüş müydünüz?

Bölgede alan hâkimiyetini tamamen ele geçiren, vergi toplayan, mahkeme kurup yargılama yapan sözde yöneticilerini atayan terör örgütü PKK, sözde kaymakamlarına resmi araçlar tahsis etmiş…

Sözde kaymakamlar kendilerine PKK’nın tahsis ettiği araçlara paçavralarını flama niyetine takıp geziyorlar, denetleme yapıyorlar, talimatlar yağdırıyorlarmış. 

Bunlardan birkaçı güvenlik birimleri tarafından yakalanıp ilgili mercilere teslim edilmiş ancak ikazla yetinilip serbest bırakmışlar...

Gördüğünüz gibi, ülke bölünüyor, ülkenin belli bir bölümü elden gidiyor diyenleri darbeci olarak yaftalayanlar, bu durumu görmezden gelirken, ülkenin geleceği ile ilgili neyi gördüklerini gerçekten merak etmiyor musunuz?

Mahkemelerin kurulduğunu, açıkça yargılamaların yapılarak, cezaların kesildiğini biliyorduk. Bölgede iş yapanlara vergi adı altında haraç kesildiği zaten ilk başından beri bilinen bir gerçek!

Şimdi sıra geldi mülki amir atamasına..!

Mülki amir olarak önce kaymakamlar atanmaya başlandı…

Sırada valiler var!

Bu arada HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş PKK’nın ordu kurmasını isterken, Türkiye Cumhuriyetinin de silah yardımı yapmasını çoktan istedi!

Şimdilerde dile getirilen talep, Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılarak, kendisine önemli bir makamın tahsis edilmesi..!

Bölgedeki en son durumu Yeniçağ yazarı Ahmet Takan şöyle anlatıyor: "PKK’nın, vergi toplayan, mahkeme kurup yargılama yapan sözde yöneticilerini atıyor" diye yazarak, durumu gözler önüne seriyor. 

Sahi, bu atanmışların maaşı nereden geliyor?

Bu iddialara bir cevap veren var mı?

Ülkenin kurtuluşunda ve kuruluşunda emeği geçmeyenler, ülkeyi ne kadar basit şekilde harcayıp, bölünmeye doğru hızla götürüyorlar.

Ülkemizdeki bu durumun adını ne koydular?

Yeni Türkiye..!

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..