Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '16

 
Kategori
Güncel
 

PKK'nın çocuklar katlediliyor oyunu

PKK'nın çocuklar katlediliyor oyunu
 

PKK terör faliyeterinde çocukları süreki kulanıyor.


Terör Örgütü PKK son zamanlarda sosyal medyada sürekli Türk güvenlik güçlerinin çocukları öldürdüğü yönünde sahte haberler yayarak, yaptığı terör faliyetlerinin üstünü örtmeye çalışıyordu. Bunu son olarak Beyaz Show'da Ayşe öğretmen olayı ile sosyal medyadan ulusal medyaya taşımak istediler. Burada asıl amaç insanları devletin güvenlik güçlerinin çocukları öldürdüğü yönünde sahte haberler çıkararak yaptığı terör faliyetlerinin unutulmasını ve bazı kürt olmayan ama ,sol görüşü Türk kesimin desteğini de alarak, kazdıkları hendekleri genişletip öncelikle bir kaç il ve ilçede sonra ise tüm doğuda özerklik ilan etmektir.

Terör örgütü PKK yılardır terör faliytetlerinde çocukları kullanmıştır ve kullanmaya devam etmektedir. ''Taş atan çocuklar'' kavramını ne çabuk unutuk. PKK çocukların cezai ehliyeti olmamasından yararlanarak bir çok toplumsal olaylarda çocukları ön planda kulanmaktadır. Onlara güvenlik güçlerine taş, sopa, molotof vb. yaralayıcı ve bazende ödürücü maddeleri güvenlik güçlerine ettırdığını hepimiz biliyoruz.

Ya ''Diyarbakır barış anneri'' kavramını ne çabuk unuttuk. Kimdi bu anneler. Çocuklarının PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığı için Ankara'ya kadar gidip oturma eylemi yapanar değimiydi. O zaman neden bu aydın diye nitelendirdiğimiz sözde barış yanlısı kişiler sessiz kaldı. Bu annelerin feryadlarını neden kimse duymadı. Çocuk yaşta ellerine silah verierek devletin güvenlik güçlerine sadırması için eğitim verilmesine ve bu çocukların küçük yaşta hayati tehlikeye atılmalarına neden göz yumdular.

Tamam diğer kavramları unuttunuz. ya ''bebek katii'' kavramını nasıl unuttunuz. Unuttuysanız hatırlatalım. 1987 yılında PKK'nın gerçekleştirdiği Pınarcık Katliamında 16 çocuk ve 6 kadın toplam 30 kişi öldürülmüştü. Evet tam 16 çocuk. İşte bu olaydan sonra PKK ve Abdullah Öcalan'a bebek katili denilmeye başlandı. Tabiki bu olaydan sonra da PKK tarafından yüzlerce çocuk katledildi. O zaman neden çıkıp  çocukar ömesin demediniz ey aydın geçinenler.

Şimdi bebek katilleri, çocuklara hendek kazdırıyor ,ellerine silah verip canlarını hiçe sayıyor. Güvenlik güçlerinin önüne atıyor. Hatta '' bir kaç çocuk ölsünde bizde ; devet çocukları öldürüyor diyerek haksız davamızı haklı çıkaralım diyor''  ve bizde bu tuzağa düşüyoruz. Çocuklarının dirisine sahip çıkmayan; ellerine silah verip güvenlik güçlerine saldırmasına göz yuman lütfen çocuklarının öllüsüne de sahip çıkmasın.

PKK'nın amacı hendek kazarak, çocukları öne atarak özerklik ilan edip bu ülkeyi parçalamaktır. Ey Türk hakı: ''çocuklar ölmesin'' diyen sahte ve ülkeyi tamamen parçalamaya yönelik bu propaganlara gelme. Ey Kürt halkı: Çocukarına sahip çık. Onunların canını tehlikeye atan hatta ölmesini isteyip bunu kara propaganda olarak kullanmak isteyen bebek katilerine uyma. PKK'nın asıl amacı hendek kazarak, özerk bölgeler kurmak ve ükeyi parçalayıp Kürtere değil Ermenilere teslim etmektir.

Şimdi elinizi vicdanınıza koyma vakti. Kim çocukları öldürmüş. Kİm canlarını giçe saymış. Devlet mi PKK mI?

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..