Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '07

 
Kategori
Siyaset
 

Pkk'nın ş....z katliamına finasman sağlıyoruz farkında mıyız?

Pkk'nın ş....z katliamına finasman sağlıyoruz farkında mıyız?
 

Hiç düşünüyor muyuz? Vasat tezgahlarda korsan çığırtkanlığı yaparak köşe başlarını tutan o işportacılar, kimlerin emeğini GASP ediyor?

Bir müzik albümü, sanatçı evini arabasını rehin vererek bankadan kredi talebi sonrasında, bestecisine güftecisine, orkestrasına set işçilerine ve eser ortaya çıkana kadar, set işçisinden bilgisayar programcısına kadar, uzun bir emek ve umut bağlayarak bir albüm çıkarır.

Henüz daha kendi masraflarını çıkaracak kadar bile SATIŞ gerçekleşemeden, albüm piyasadadır.

Hem de nerede, işporta tezgahlarının parazitli teyplerinin kolonlarında. Çıkış değeri 10 ytl ise, işportada kesin 3 ytl ye bulur ve KÂR ETTİĞİMİZ DÜŞÜNCESİYLE, keyifle evlerimize döneriz.

En fazla iki kez dinleyebilir ve çöpe atarız. Ama alırız, almamak gibi bir BİLİNÇ KONFORU GELİŞMEMİŞTİR ÇÜNKÜ HENÜZ daha olmadık. DOĞRU İNSAN OLMADIK.
DÜZGÜN İNSAN OLMADIK. BEYİNLERİMİZ VİCDANLARIMIZ ÇOK YETERSİZ DAHA... Yaşam bilincimiz henüz egolarımızın üzerine çıkmayı başaramadı.

Şu da bir gerçektir ki KORSAN CD. LERE, KORSAN KİTAPLARA, KORSAN PARFÜM, AKSESUAR VE TÜM TAKLİT ÜRÜNLERE, ödediğimiz her kuruş, MEHMETÇİĞE SIKILAN MERMİ OLARAK, yüreklerimize çarpıyor. Çünkü PKK GİBİ TÖRÖR ÖRGÜTÜNÜN, EN DEĞERLİ FİNANSMANIDIR KORSAN.

Bunu uyuşturucu izler. O masum işporta tezgahlarında ödediğimiz her kuruş, yüreklerimizi yakan kurşundur. Hem vergi kaçakçılığı olarak, TİCARİ AHLAK İLKELERİNİ SİLER GEÇER. Hem de olası bir terör örgütünün baş tacıdır bu ufacık işporta tablaları.

BUNLARI KURUTMADIKÇA, ASLA EVLATLARIMIZIN KATLİAMINA SON VERİLEMEYECEKTİR. PARA KAYNAKLARI KESİLMELİDİR BU Ş......N.

Bunu başarabilmemiz için de, vergiden yasal yollardan sapan tüm tezgahlara/ŞAHISLARA direneceğiz.

Hatta benim geçen hafta yaptığım gibi, SÖNMEZ PASAJI GİRİŞİNDE konuçlanan bir dizi aralarında TÜRKÇE KONUŞMAYAN, sahtekar cd. korsancılarını, ZABITAYA İHBAR ETMEK OLMALIDIR.

UNUTMAYALIM Kİ, SAHTE VE İLLEGAL YOLLARLA EDİNİLEN HER kuruş, yine yasadışı bir TERÖR ÖRGÜTÜNÜ BESLEMEKTEDİR.

BİLİNÇLENMELİ UYANMALI VE DE KENETLENEREK ARTIK, MUTLAKA KENDİMİZE GELMELİYİZ. OLAYA BİR DE BU MERCEKTEN BAKINIZ LÜTFEN...

NİLGÜN/2.12.2007/CT/00.42

 
Toplam blog
: 238
: 1468
Kayıt tarihi
: 26.03.07
 
 

Bursa'dan bir milliyet okuru olarak, burada sizlerle olmak çok güzel. Bir ev hanımıyım, iki çocuk..