Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '11

 
Kategori
Güncel
 

Pkk terörü ve Arzı Mevud

Pkk terörü ve Arzı Mevud
 

arzı mevud haritası


Emekli Binbaşı Mordehay Levi eski gizli servis elemanlarından biriydi. Mossad'ın yurtdışı operasyonlarının çoğuna katılmış, acımasızlığıyla ün salmıştı. Levi'nin bir özelliği de bomba ve mayın uzmanlığıydı. C-4 patlayıcıları adeta iğne deliğine yerleştirir, kafasına koyduğu herşeyi havaya uçurabilirdi. 

Mordehay Levi emekli olmasına rağmen boş durmuyordu. Son olarak gizli bir görevle PKK terörizminin ana üssü Kandil'e gönderilmişti. Mordehay Levi'nin son işi teröristlere bomba eğitimi vermek ve zırhlı araçlara karşı mayınlı tuzakların inceliklerini öğretmekti. 

 

Nil'den Fırat'a kadar uçsuz bucaksız çöller, dağlar tepeler, Mezopotomya ve Harran Ovası...İsrail'in gizli açık bir devlet politikası, " Megalo İdea " kabul ettiği ve " Armegeddon- Son savaşla " cihan hakimiyetine ulaşmayı hedeflediği yol haritasında önemli bir durak. Hazreti Süleyman zamanında ulaşılan Yahudi İmparatorluğunun son sınırları... 

Ben Guryon'dan Golda Meir'e, Menahem Begin'den şimdiki başbakan Netanyahu'ya kadar bütün İsrailli devlet adamlarının başlıca hedefi olan Nil'den Fırat'a "Arzı Mevud" için geçmişte her yol mubah görülmüş, bugün ve gelecekte de görülecektir. Bizzat Muharref Tevrat'ta işaret edilen bu hedef için bölücü terör de acımasızca kullanılamaz mı? 

Daha düne kadar ellerinde " keleşlerden" başka birşey olmayan teröristlere bugün zırhlı araçları bile havaya uçurabilecek teknoloji ve eğitimi kim verdi? 

Bölücü terörün nihai hedef olarak gördüğü bağımsız Kürdistan sınırlarının Arzı Mevud'la çakışması tesadüf müdür? 

Türkiye'den kopartılmaya çalışılan Doğu Anadolu''nun kuzeyi de bitip tükenmez kinlerine karşılık Ermenistan'a verilecek ve büyük oyun böylece sonlandırılmış olacaktır. 

Ülkemizin doğusunda PKK'ya karşı göğsünü siper edip döğüşen kahramanlar...Aynı zamanda İsrail'İn Arzı Mevud'u ve Büyük Ermenistan'a da karşı savaştığını biliyorlar mı? 

Ya PKK'li teröristler? Döktükleri kanın sadece Arzı Mevud'a yaradığını ne zaman anlayacaklar? 

 
Toplam blog
: 343
: 446
Kayıt tarihi
: 19.02.11
 
 

Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Teknoloji Yönetimi dalında mast..