Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '14

 
Kategori
Güncel
 

PKK Vali de atadı, helal olsun!

PKK Vali de atadı, helal olsun!
 

Görsel internetten alınmıştır.


Hakkâri eski belediye başkanlarından 1966 doğumlu, lise mezunu Kazım Kurt, KCK tarafından Hakkâri Valisi olarak atanmış. Haberler öyle söylüyor.

Vatana Millete ve bizi yönetenlere hayırlı olsun!

Yıllardır PKK ile mücadele eden bir teşkilatın içerisinde görev yapmış olmam nedeniyle bu haberin, Ülkemizdeki gelişmeleri takip eden biri olarak, her ne kadar beklediğim bir durum olsa da beni derinden sarstığını söylemeden geçemeyeceğim.

Terör örgütü PKK’nın paralel devlet yapılanması KCK,  terör bölgesi illerinde oluşturduğu mahalle temsilcilikleri, asayiş birimleri, askerlik şubeleri, mali birimler ve sözde mahkemelerden sonra illere vali atamaya da başlaması bağımsız bir devlet olma yolunda çok ciddi adımdır.

Yıllarca vatan toprağını kutsal bildik. Bu uğurda savaştık. Kimi arkadaşlarımız şehit oldu, kimisi gazi. Bir o kadar da arkada yetim ve hayatları kararmış eşler kaldı. Ne için? Kutsal vatan toprağını savunmak, kimselere yedirmemek için. Bu gün gelinen noktada ise parçalanmanın ayak sesleri çok rahatsız edici bir durum aldı.

İsyan ediyorum bu duruma!

Biz görevimizi yaptık. Kanla, canla ödedik borcumuzu vatanımıza. Ya siz ne yaptınız?

Bölünüyoruz! Heeyyyy… Kulaklarının üzerine yatanlar!  Lime, lime oluyoruz. Bıçağın acısını etimde hissediyorum, kesiyorlar bizi duyuyor musunuz?

Yıllarca kız alıp, kız verdiğimiz, aynı vatanın evladı Kürt kardeşlerimizle aramıza dağlar örülüyor görüyor musunuz?

Bu duruma gelmemizde emeği geçen, bizleri aldatanları ömrüm oldukça unutmayacak ve onları lanetle anacağım… 02 Aralık 2014

 
Toplam blog
: 278
: 1431
Kayıt tarihi
: 20.11.10
 
 

Bir Kamu Kurumundan emekliyim. Bloğumda; yaşadıklarımı, çevremde gözlemlediğim olaylar ile kendi ..