Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '09

 
Kategori
Güncel
 

PKK ve Telekulak

PKK ve Telekulak
 

www.cnnturk.com


Basındaki haberlerden öyle anlaşılıyor ki, en üst makamdaki devlet büyüklerimiz dahi dinleniyor! Dikkat lütfen; telefonları dinleniyor demedim, dinleniyor dedim. Hani şu evimizdeki uydu antenlerine benzeyen oda antenleri var ya, işte onlara benzeyen aletlerle dinleniyorlar!

Ve bu dinlemelerin binde bir burnumuza kadar gelen kokusuna göre bazı dinlemeler için mahkeme kararı filan da yokmuş. Demek birileri kafasına estikçe -legal veya illegal olarak- istediği kişiyi dinleyebiliyor, dinletebiliyor! Ne güzel memleket!..

İyi de, şu "Silivri Mahkemesi" savcıları tarafından iddianameye giren dinlemeler dışında, neden bu ülkeyi böleceğini apaçık söyleyen ve askerimizi-sivilimizi gözünü kırpmadan öldüren terör örgütü PKK mensuplarının dinlendiklerine dair hiçbir haber duyamıyor, okuyamıyoruz? İlginç değil mi?

Eminim ki, Kandil Dağı'ndaki terörist başları ve Avrupa'daki PKK kadrosu ile her gün telefonda veya bilgisayarda konuşan binlerce insan var bu ülkede. Bunları deşifre edecek, yakalatacak ve rezil edecek neden hiçbir haber okuyamıyor, izleyemiyoruz?

Sadece ama sadece Atatürk Cumhuriyeti'ni korumak, kollamak için canını seve seve verecek saygıdeğer insanların konuşmaları ve tapularımızın garantörü Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının telefonları dinleniyor...

İyi ama bu dinleme işini yapanlar ve yandaş medyaya sızdıranlar hakkında Cumhuriyet Savcıları neden hiçbir eylem içinde olmazlar? Ve TC Adalet Bakanlığı neden kendisine bağlı Adalet kurumlarından bunu istemez?

Çok daha önemlisi; neden bu ülkedeki PKK oyunlarını deşifre edcek hiçbir telekulak basına sızdırılmaz?

Huyum kurusun, aklıma geldi de, altı aylık bebeğimin geleceği aşkına sormadan edemedim işte... :((

 
Toplam blog
: 32
: 3398
Kayıt tarihi
: 11.05.08
 
 

Okumayı, yazmayı ve öğrendiklerimi paylaşmayı hep sevdim. Ortak akıliçin buradayım. İzmir'de çalışıy..