Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '08

 
Kategori
Dünya
 

Plaj voleybolu mu? Savaş mı?

Plaj voleybolu mu? Savaş mı?
 

İnsanoğlunun dünyada gündemde kalmak için yapamayacağı yok.

Daha dün İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, sokaklarda çöp topluyor ve dünya medyasında boy gösteriyordu.

Daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy, taşların üzerinde yeni karısı ile şortla denize girerken objektiflere poz veriyordu.

Daha öncede Alman Başbakan Angela Merkel denize girerken paparrazilere(!) yakalanmıştı.

Şimdi de Amerikan Başkanı BUSH, Amerikalı Plaj Voleybol takımının kızlarını resmen taciz ediyor.

Eğer Bush gelip kızlar kolay gelsin, hepinize başarılar dilerim dese, bırakın dünyayı kendi ülkesindeki basın kuruluşları tarafından bile haber değeri bulunur muydu?

Gelin Amerikan Başkanının son şovunu birlikte inceleyelim.

En seksi spor nedir?

Tabi ki Plaj voleybolu.

Amerikan Başkan'ı da baştan çıkarıcı kızları görünce, aynen baştan çıkıp(!) kızları resmen taciz ediyor.

Düşünün, Başkan Bush kızlarla vakit geçirip, taciz işlemleri ile uğraşırken, Rusya ile Gürcistan arasında yaşanan savaş almış başını gidiyor ve siviller ölüyor.

Bu öyle bir savaş ki hedef gözetmek yok. İsteyen istediği yeri bir güzel bombalıyor ve sonra da şu kadar sivil öldü diye açıklama yapıyorlar. Başkan Bush da kızları taciz etmekle meşgul!

Hani sen dünyanın jandarmasıydın! Hani senin dediğin oluyordu! Niye sert bir açıklama yaparak duruma müdahale etme gereği duymuyorsun. Yoksa Rusya ile dalaşmaktan mı korkuyorsun?

Başkan sözde dünya sporuna destek vermek için Pekin Olimpiyatlarının açılışına katılıp, Amerikalı sporculara destek veriyor(!)

Ben bu hareketlerden şunu anlıyorum. Amerika ile Rusya kendi aralarında yaptıkları gizli bir anlaşma ile, Rusya dünyanın diğer yerlerini Amerika’ya bırakmış, Rusya sadece eski kendisine bağlı, 1990 lı yıllarda bağımsızlıklarını(!) kazanmış, Cumhuriyetçikleri almış.

Kendi çevresindeki Cumhuriyetçiklere, AB ve ABD’nın kök salmasını istemiyor. Saroz aracılığı ile yapılan renkli devrimlere, sonunda bir vesile ile tokadı geçirdi. Ancak burada olan gariban halka oldu.

Ölen sivillerin birileri hesabını vermeli. Yoksa önüne gelen bundan sonra sivil halkın üzerine bomba yağdırır. Şimdi burada Rusya’nın yaptığına bir bakalım, 11 Eylül günü El Kaidenin Dünya Ticaret Merkezine yaptığı saldırıdan ne farkı var. Belki burada biraz daha az insan kaybı olmuştur. Ayrıca burada hedef yok. Her taraf açık bir hedef. Uçak havalansın, nerde canı isterse orada bombayı bıraksın!

Ne güzel bir dünya değil mi?

Ezilenler hep gariban ülkeler ve halkları.

Emperyalizm yine önüne geleni yok etmeye devam ediyor.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..