Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Plastik cerrahide doğru bilinen yanlışlar

Plastik cerrahide doğru bilinen yanlışlar
 

Estetik amaçlı bir girişimin sonucunu en iyi bilen kişi sizi ilk gören veya bu işlemi daha önce geçirmiş olan kişidir !.. YANLIŞ.

Estetik beklentilerle yapılan uygulamalardan sonra nihai ve kesin sonucun tamamlanması, yapılan işleme bağlı olarak zaman alır. 

Bu süreç içinde sizi iyileşme tamamlanmadan gören kişilerin yorum ve düşünceleri aslında kendi görüşleri olup bu yorumların ameliyatınızın doğal seyriyle olan ilgileri sadece kişisel, anlık, ve belkide yanlı olacaktır. 

Bu yorumların ameliyatınız veya iyileşerek dönüşeceğiniz nihai sonuçla anlamlı bir ilgisi bulunmamaktadır. Yapılan uygulamaları, iyileşme yani şekillenme tamamlanıncaya kadar çevrenizdekilere açık yorum malzemesi yaptırmamak “doğrudur”. 

Ameliyat sonrası psikolojik destek ve onaylanma ihtiyacınızın olması doğaldır. Bununla beraber bu ihtiyacınızı, kişisel anlık yorumlara, deneyimi çevresi veya kendisine yapılan ameliyatla sınırlı olan kişilere feda etmemelisiniz. Sorun v endişelerinizi not alarak, güvenle kendinizi teslim ettiğiniz plastik cerrahınıza danışmanız, DOĞRUDUR.

 

 
Toplam blog
: 11
: 1808
Kayıt tarihi
: 18.01.14
 
 

Merhaba, ben Dr. Nedim Sarıfakıoğlu. Ankara'da Estetik ve Plastik cerrahi uzmanı olarak çalışıyor..