Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '19

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Plise Yine Sahnede!

İçinde bulunduğumuz sezonda, başta metalik etekler olmak üzere, birçok farklı modelde keyifle kullandığımız pliseler, önümüzdeki sezonda da yepyeni tasarımlarla karşımıza çıkmaya hazır. Milano moda haftasında öne çıkan ve sezonun ipuçlarını veren anahtar parçalar arasında ilk sıralarda yer alan plise modelleri, gündüzden geceye uzanan zengin seçkisiyle göz kamaştırıyor. 

Şık Abiyeler Şimdi Daha Feminen!

Vücudu kusursuzca saran ve kadınsı çizgileri vurgulayan plise tasarımları, yeni sezon abiyelerde de sıklıkla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Plisenin kendine has esnek dokusu, hem dar hem de dökümlü kıyafetleri büyüleyici bir güzelliğe dönüştürüyor. Kıvrımlı ve biraz da nostaljik dokusu, pliseyi alabildiğine romantik bir havaya büründürüyor. Maxi boy etekleri havalı bir görünüme dönüştüren plise stili, abiyelerde bu sezon elbiselerin hemen hemen her bölgesinde kullanılıyor. Tepeden tırnağa pliseli abiyeleri taşımaya şimdiden hazırız. Her yönüyle dişi ve kadınsı bir çizgiye sahip olan plise, günün her saatinde şıklık ve zarafetinize eşlik etmesi için, kusursuz bir seçim. 

Yeni Sezon Renkleri ile Tasarlanmış Büyüleyici Modeller!

Sezon moda trendlerinin canlı neon renklerinin yanı sıra, 80'lerin pastel renklerinden de ilham aldığını artık biliyoruz. Son defilelerde öne çıkan renkler, tüm bu renk karnavalının nasıl olacağı hakkında bize önemli ipuçları bıraktı. Bebek mavileri, tatlı krema renkleri ve pembenin en yumuşak tonları, yeni sezonda romantik bir biçimde sahneye çıkıyor. Plise stilinin kumaşlara uyarlanması için, kumaşın dokusunda bir miktar polyester ve kumaşı katlanmaya elverişli kılan materyallerin de yer alması gerekiyor. Bu nedenle, şifonlar, organze ve saten kumaşlar, plisenin  en kusursuz göründüğü kumaş çeşitlerini oluşturuyor. Bu kumaşlarla tasarlanmış ve yeni sezonun pastel renklerini içeren tasarımları, yeni koleksiyonlarda sıklıkla göreceğiz. 

Ünlü Tasarımcılardan Göz Alıcı Koleksiyonlar 

Jean Paul Gaultier, Moschino ve daha birçok markanın tasarımları, hem piliseler hem de sezonun trend tasarımları olan kabarık omuzlarla hazırlandı. Göz alıcı modellere sahip abiyeler, özel gecelerin ihtişamına yakışır renklerle ve aksesuarlarla büyüleyici ve çok havalı görünümler kazandı. Yeni sezon defilelerinde görünen o ki, ünlü tasarımcılar yeni sezonda göz kamaştıran koleksiyonlarını, adeta tüm trendlerin avantajlarından bir arada yararlanarak ortaya koymuşlar. Podyumda yürüyen mankenlerin üzerinde taşıdıkları elbiselerde, aynı anda hem piliseleri, hem kabarık omuzları hem de payetleri bir arada görmek mümkün.

 

Filiz ADAR

Blog: decocosh.blogspot.com

Instgrm: @decocosh

 

 
Toplam blog
: 52
: 98
Kayıt tarihi
: 23.01.18
 
 

Moda trendlerini araştırmayı ve özgün olanları yakalamayı kendine iş edinmiş... Kişisel gelişim v..