Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '12

 
Kategori
Magazin
 

Polat Alemdar Evlendi

Polat Alemdar Evlendi
 

Allah bir yastıkta kocatsın...


 

 “41 yaşındaki oyuncu kendisinden 21 yaş küçük üniversite öğrencisi Nagehan Kaşıkçı ile 12.12.2012'de evlendi. İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü 3. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 1992 doğumlu Kaşıkçı'nın aynı zamanda derin devlet ve çeteler konusunda kitapları bulunan ünlü yazar Ömer Lütfi Mete'nin de yeğeni olduğu açıklandı. Şaşmaz'ın evlilik kararıyla "Kurtlar Vadisi" dizisinin ilk döneminde senaryoya katkıda bulunan ve 4 yıl önce kalp krizi sonucu ölen Mete'ye bir nevi vefa örneği gösterdiği konuşuluyor.”

Günün bombastik haberi sayın seyirciler.

Dün mübarek 12-12-12 tarihini kazasız, belasız, hayırlısı ile atlatıverdik derken; gözlerimizi yeni güne açtığımızda neler olmuş neler.

13-12-12

Halbukisi vajina utançları üzerine konuşulacaktı gün boyunca.

Bir kadının bakarak konuşmasının “al sana mesir, ihtiyacın var” cümlecağızından daha ayıp olduğunu terennüm edeyazacaktık.

Amma velakin olmadı, kursağımızda bıraktı Polat Abimiz  ve bombayı patlattı.

 “Besmele sonrası evet

Yaklaşık 20 gün önce "Muhteşem Yüzyıl"ın Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu ile 1,5 yıllık ilişkisinin bittiğini açıklayan Şaşmaz'ın ani evlilik kararı çevresini ve en çok da Fettahoğlu'nu şaşırttı. Nikah işlemlerini gizlilikle tamamlayan Şaşmaz'ın öğleden sonra Ataşehir'de yapılan nikahını Ömer Lütfi Mete'nin de yakın dostu olan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kıydı.

Nikahta Belediye Başkanı Kara'nın sorusuna besmele çektikten sonra "Evet" cevabını veren Şaşmaz'ın şahitliğini Fatih Hilmi Hacıosmanoğlu, Kaşıkçı'nın ise senarist Cüneyt Aysan yaptı. Nikah öncesi 3 kez annesinin elini öptüğü belirten Şaşmaz'ın az sayıda yakınıyla nikahtan sonra kardeşi Raci Şaşmaz'ın da ortakları arasında olduğu Ataşehir'deki Wood isimli mekanda bir sazlı sözlü bir kutlama yemeği yaptı. Necati Şaşmaz nikah defterini ve fotoğraflarını sahibi olduğu yazete.com'dan paylaştı.

Twitter'dan yaş farkı tepkisi

Şaşmaz'ın nikah haberi twitter'da günün en çok konuşulan başlıklar arasına girdi. Demet Akalın "Necati Şaşmaz evlenmiş ama Nur'la değil, aaa mutluklar... Mahidevran'a huzur yok anacığım günah" yorumunu yaptı. Kaşıkçı'nın sınıf arkadaşları sürpriz nikaha şaşırdı ve "Necati Şaşmaz bizim Nagehan'la evlenmiş. O değil de şimdi final zamanı. Onlar balayında olacak. Yazık kimbilir kız kaç dersten kalacak" tweet'i attı. Aradaki yaşk farkına şaşıranlar ise "Necati Şaşmaz 1992'li kızla evlenmiş. İlk Kurtlar Vadisi'nde rol aldığında evlendiği kız 3. sınıf ögrencisiydi, pes" şeklinde tepkilerini belli etti.”(milliyet.com)

Şimdi neresinden dalsak ta, midye çıkarsak diye baktığımız bir durum.

Konu malzemesi hep dişi ne yazık ki!

Bir tanesinden inci bulabilir miyiz acep?!

Bu devran böyle süreyazacak…

13-12-12

Ergenekonla alakalı bir şeyler mi vardı bugün?!

Boş verin Polat abimizin izdivacını kutsayın!

 

Haber:

http://magazin.milliyet.com.tr/necati-sasmaz-evlendi/magazin/magazindetay/12.12.2012/1640965/default.htm

 

 

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..