Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '11

 
Kategori
Futbol
 

Polat istifaya davet etti

Polat istifaya davet etti
 

Çok tanıdık manzaralar. 

Ben Fenerbahçeliyim. Ancak söz konusu futbol ve ezeli – ebedi dostumuz Galatasaraylı taraftar kardeşlerimiz olunca evelallah en az onlar kadar Galatasaraylı oluveririm. Çünkü yağmurda çamurda, kışta kıyamette takımımızın peşinden koşarken çektiklerimiz ortaktır. Birbirimizi gayet iyi anlarız. 

TT Arena stadının açılışında olan olaylar yeterinden fazla yazılıp çizildi. Sanırım artık kusuru olanlar da belli. İstediğiniz kadar arayın, kusur bulamayacağınız tek kesim taraftarlardır. 

Oraya gelen gerçek Galatasaray taraftarıdır. Ne Beşiktaş’a ne Fenerbahçe’ye bilet verilmemiştir. TOKİ başkanının o konuşmasına karşı taraftarın gösterdiği tepki son derece yumuşak ve aklı başında bir tepki olmuştur. 

Kimin ne çıkarı olacağını bilemiyoruz ama sanki Toki başkanı taraftarı bilerek galeyana getirmek ister gibi bir konuşma yapmıştır. 

Daha sonra Sayın Adnan Polat’ın basın toplantısında taraftarı suçlaması ve kameralar incelenip sorumlular bulunacak ve bir daha stada almayacağız demesi, kendi ipini çekmesi anlamını taşımaktadır. 

Bu gün yapacağı basın açıklamasında kongre beklenirken sayın Polat sade yağ gibi üste çıkıp yardımcılarının istifasını istemiştir. Bunun yanında 300 kişilik bir Galatasaraylı olmayan gurup yaratması da çok ilginçtir. 

Artık Sayın Polat’ı ne yapacakları Galatasaray camiasının sorumluluğundadır. Bu çıkışı, Sayın Polat’ın kimi örnek aldığını göstermesi bakımından ilginçtir. 

İzmir, 2011-01-21 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..