Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '16

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü Ceyhan’da törenle kutlandı

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Türk Polis teşkilatı’nın 171. kuruluş yıldönümü kutlama törenine katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende, Kaymakam Mustafa Ünlüsoy ile İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, ” Emniyet teşkilatımız halkın ve çağın gereklerine uygun, insan haklarına saygılı güvenlik ve özgürlük dengesini iyi kuran, yakalamaktan ziyade önleyici tedbirleri önemseyen, sağladığı güven ve huzur ortamıyla gururlanan; ‘sizden biriyiz, sizler için varız’ diyen bir yapıdadır dedi.Tırnaksız Emniyet teşkilatımıza yapılacak olan yeni Emniyet müdürlüğü binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.ve Teşkilatımızın 171. kuruluş yılı dönümünde tüm şehit polislerimizi rahmet, gazilerimize de minnetle anıyoruz.” Dedi.

CEYHAN KAYMAKAMI MUSTAFA ÜNLÜSOY

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ise konuşmasında “ bir buçuk asrı aşkın engin deneyimli, eğitimli insan gücü, modern araç ve gereç donanımlı ülkemizin yüz akı durumuna gelmiş olan emniyet teşkilatımızın 171. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm teşkilat çalışanlarımıza kazasız, belasız görevler diliyorum” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ BÜLENT TIRNAKSIZ

Törenin ardından İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız makamında tebrikleri kabul etti.

Törene Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, , İlçe Emniyet Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Kütükçü, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Ayhan Evli, , daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda ve meslek grubu başkanları ile emniyet mensupları katıldı.

http://www.kozanbilgi.net/polis-teskilatinin-171-kurulus-yil-donumu-ceyhanda-torenle-kutlandi.html

 
Toplam blog
: 23
: 562
Kayıt tarihi
: 04.09.11
 
 

KozanBilgi.Net Türkeş Manga tarafından kurulmuştur. Türkeş Manga 1965 yılında Adana ili Kozan ilç..