Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '11

 
Kategori
Güncel
 

Politika ve seks çok benzer bizde

Politika ve seks çok benzer bizde
 

Politika, Siyaset, Seks Benzerliği 

Politika ve siyaset birbirini tamamlayan iki kavram. Bu kavramların içine bir de seksi koydun mu üçlü bir kavramlar bileşkesi çıkıyor ortaya. Siyasette olan olaylar ve kavramlar: 

Siyasette yalan, paranın gücü, menfaat, aldatma, ortaklık, birliktelik, ayrılık, parti değiştirme, söylediklerini kabul etmeme (inkar etme), dün öyleydi bugün böyle, o zamanlar gençtik şimdi olgunlaştık, o zamanlar her şey para değildi şimdi her şey para, soysuzluk, küstahlık, dayak, kavga, dolandırıcılık, politik değişim, küfür, dini kullanma, kadınları kullanma, sömürü, sadaka, bahşiş, hediye verme, otel, motel, yat, kat kavramları vardır. 

Sekste ise yine benzer şekilde; yalan söyleme vardır, tek gecelik sekste para önemlidir, sekste partnerini, eşini aldatma, küfürlü konuşma ve davranış vardır, geçmişi inkar, geleceğe bakarım anlayışı mevcuttur, eşin üzerine ikinci eş, kuma getirme vardır, dayak, kavga aldatma, kandırma, inandırma vardır, bahşiş, hediye, yat, eski yat, kat, sat, devret, değiştir kavramları vardır. 

Son söz siyaset en azından bizdeki siyaset bizdeki cinsellikle çok yakından ilgilidir. Her ikisinde de erken boşalma sorunu vardır. Sekste erken boşalanlar siyasette erken boşalmayı ağızlarına her türlü küfrü, hakareti, terbiyesizliği, namertliği, satılmışlığı yaparak sağlamaya çalışırlar. dolayısıyla evde erken boşalmanın ve tatminsizliğin acısını mecliste ahkam keserek, kabadayı edalarıyla dolaşarak, sert söylemlerle atmaya çalışırlar. 

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..