Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '18

 
Kategori
Müzik
 

Pop müziğin Divası Christina Aguilera'dan Liberation!

Pop müziğin Divası Christina Aguilera'dan Liberation!
 

Christina Aguilera'nın son yaptığı albümler Christina Aguilera'a aşırı bir başarı sağlamadı.2010 yılında çıkardığı "Bionic" ve 2012 yılında çıkardığı "Lotus" deneysel albümlerdi. Kitleler tarafından çokiyi anlaşılmadı. Sadece sevenleri sevdi. Ticari bir başarı sağlayamadı.

Bunun üstüne Christina Aguilera, zeki bir hamle yaparak ABD'nin "The Voice" programı ile baya ilgilendi. Bu program bence bu onu piyasada adını unutturmadı. Ve ona çok iyi bir reklam oldu. Kendini Pop müziğin en iyi divaları arasında halen yer aldığını gösterdi.

Çeşitli ara çalışmalar ve düetleri bu zaman içinde gayet iyi başarı sağladı.

“Liberation” albümü hip-hop ve R&B türlerinden ilham alınarak yapılmış bir albüm. "Bionic" ve "Lotus" albümlerinden sonra Christina Aguilera uzun bir aradan sonra Liberation ile iyi bir başarı sağladı. Genel kitleye uzun bir süreden sonra hitap etti.

Christina Aguilera turneye çıkmayalı baya oldu. Nereden baksak 10 yıl önce turneye çıkmıştı. En sonunda Christina Aguilera turneye yeniden çıkmaya karar aldı. Christina Aguilera kendine ait yarattığı karakteristik bir vokale sahip. Kendine has gırtlak hareketleri var. Kadın canlı performans kadını. Yeni turnesi şimdiden çok konuşulmaya başlandı bile.

 
Toplam blog
: 32
: 194
Kayıt tarihi
: 06.12.15
 
 

Alper Saygın kültür ve sanat yazıları yazan bir blog yazarıdır.  Alper Saygın yerli ve yabancı al..