Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '13

 
Kategori
Deneme
 

Posası çıkmış insanlığın, plak boşa dönüyor

Posası çıkmış insanlığın, plak boşa dönüyor
 

Nafile kelimesi, en sevdğim cümlelerde sık sık kullandğım bir sözcüktür. İster sıfat olarak kullan ister zarf olarak fark etmez. Sen bakma şöyle olursa böyle olduğuna. Bütün mesele sözcüğün içine sinen havayı yakalaman ve açılımını kavramandır. 

İki ucu açık bir cümlede kapatma işareti anlamına gelen nokta, bazen '' Ne işim var burda' demez ama sırıtabilir.

Yukarıda ki cümlemizi bir kenara kayıt olarak alırsak, kaldığımız yerden devam edebiliriz. Bunu şunun için yapıyoruz, tabii'dir ki kaldığımız yerden devam etmeliyiz. 

Bir zamanlar çok özendiğimiz o nsanların ülkesinde yapılan muhteşem bir toplatının yardımcı maddelerinden biride  ( Barbarlar yada vahşiler  ) esaslı tartışmalara neden olmuş, allahtan orta yolu bulmuşlardı. Vay beeee. Enterasan.

Muhteremlerin bir başka toplatılarının konusu daha da ilginçti :  

İKİZ DÜŞÜNCELERİN FARKLILAŞMA SÜRECİNDE KAMU VİCDANINA TOPLAM MALİYETİ

Bak bu da enteresan işte : 

Kadim uygarlıklardan miras kalan İyi ve kötü çarpışmasının galibi henüz belli olmamasına rağmen maç berabere devam etmektedir.  Ama bugünlerde benim ilgi alanım, cinayet, tecavüz, sigara, alkol ama en önemlisi ciddi bir çaba gerektiren uyuşturucu. 

Sahi yahu, ülekenin birinde çocukları alet ettikleri turizm sektörü hakkında dünyaya hakim olan o baskın serbest atışlı düşünce sahipleri ne düşünüyor acaba. 

 

 
Toplam blog
: 129
: 98
Kayıt tarihi
: 09.09.08
 
 

Trabzon 1958 doğumluyum. Ankarada ikamet ediyorum. Bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Y..