Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '09

 
Kategori
Basketbol
 

Potanın sultanları, Mersin'in yüzünü güldürüyor...

Potanın sultanları, Mersin'in yüzünü güldürüyor...
 

Potanın Sultanları engel tanımıyor...


Potanın sultanları, Mersin Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol takımı kentin sporda yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Büyükşehirli bayanlarda finale yükselmenin sevinci yaşanıyor… Play-Off yarı finalinde Samsun Basketbol takımını eleyerek adını finale yazdıran ve Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe’yle karşılaşacak olan Turuncu-Mavililer, şampiyonluk kupasını Mersin’e getirmek istiyor…

Potanın Sultanları gözünü kupaya dikti… Play-Off’ta finale kalmanın sevincini yaşayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe’yle karşılaşacağı finalin ilk maçını Pazar günü İstanbul deplasmanında oynayacak.

Ligin güçlü ekiplerinden Samsun Basketbol takımını eleyerek Play-Off’ta finale yükseldikleri için mutlu olduklarını belirten Coach Ceyhun Yıldızoğlu, zaman-zaman zorlandıkları Samsun karşısında oyuncularının özverisiyle galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Baştan sona oyun disiplininden kopmayan oyuncularını kutlayan Yıldızoğlu, kendilerine inanan, güvenen ve destek veren herkese teşekkür etti.

Şimdi daha da zorlu bir viraja girdiklerini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, finalde Fenerbahçe’yle karşılaşacaklarını ve ilk 2 maçın İstanbul’da oynanacağını hatırlatarak, işlerinin kolay olmadığını vurguladı. Takım olarak zorlu deplasmanları sevdiklerini sözlerine ekleyen Coach Ceyhun Yıldızoğlu, İstanbul’da oynayacakları 2 maçı da kazanıp avantaj yakalamak istediklerini ifade etti.

Potanın Sultanları Mersinlilerin desteğini bekliyor… Tarihinde ilk kez Play-Off’ta final oynama başarısı gösteren Mersinli bayan basketbolcüler, şampiyonluk yolunda Fenerbahçe’yle karşılaşacak… Serinin ilk 2 maçını İstanbul’da oynayacak olan Turuncu-Mavililer, 3. ve gerekirse 4. maçını Mersin’de oynayacak.

Play-Off maratonu boyunca yanlarında olan ve takımın finale kadar gelmesinde Mersinlilerin büyük desteğini gördüklerini belirten Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Özcan, takımına sahip çıkan ve güvenen herkese teşekkür etti.

Şampiyonluk yolunda taraftar desteğinin devamını dileyen Özcan, 8 Mayıs Cuma günü Mersin’de oynayacakları serinin 3. maçında da Mersinlilerin desteğini beklediklerini ve Edip Buran Spor Salonu’nun dolu olmasını istedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..