Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

perihan reyhan ALKAN

http://blog.milliyet.com.tr/pra

İlk ve orta öğrenimimi Gölcük/ Kocaeli, lise ve üniversite öğrenimimi Ankarada gördüm. İlk okuldan beri aralıklarla yazmaktayım, bazı dönemler, aldığım ödüller de oldu. Emeklilikten sonra daha tutarlı yazmaya başladım. Bazı yerel gazetelerde köşe yazıları yazdım. İlk kitabım yayın aşamasında. 2. 3. 4 ve 5. kitaplarımı da..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Allah, Kur'an'da surelerin sıralarını sonradan niye değiştirdi?

Hay ağzınıza sağlık ve ellerinizle kaleminiz dert görmesin Sn.Cimbit. Hep gizlenen, hep yahudileştirilmeye çalışılan, Emevilerden beri binbir hurafeyle adeta başkalaştırılan gerçekleri ne güzel dile getirmişsiniz. Zannında olduklarınıza yürekten katılıyorum efendim. Selam ve saygımla... İzninizle facebook sayfamda ve KİTAPSIZ YAZARLAR grubumda paylaşmak isterim ki arkadaşarım da yararlansınlar.

26 Ağustos 2012 23:36
Kadın pedi ve Allah...

Pes!.. Gerçekten Allah çok sabırlı ve dilerim o müthiş sabrından bize de, hiç değilse bir nebze lutfetsin, yoksa dayanacak gücümüz kalmadı artık bu terbiyesizliklere, bu akıl almaz düzenbazlık ve şarlatanlıklara!Nutkum tutuldu, hak ettikleri çok söz olmasına rağmen, söz bulamıyorum artık tariflemeye... Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim efendim. Kaleminizin yetkin avazı daim olsun. Selam ve saygımla...

10 Mayıs 2012 15:55
Neler Biriktiriyoruz?

Güzeldi, kısa ve öz... Ellerinize sağlık...

15 Ağustos 2011 01:01
 
Toplam blog
: 290
: 553
Kayıt tarihi
: 11.03.08