Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '14

 
Kategori
Futbol
 

Prandelli takımı mı tanısın,takıma puan mı kazandırsın ?

Prandelli takımı mı tanısın,takıma puan mı kazandırsın ?
 

Mancini iyi bir teknik adamdı.Tam takımı tanıdı derken neden gönderildi ? Anlamak güç... Yerine gelen Prandelli takımı mı tanısın,takıma puan mı kazandırsın ? Üstelik İtalyan Milli takımından ayrılışı da henüz sıcakken... Ve  Mancini çoğu futbol otoritelerine göre  çok daha kariyerli ve önemli bir isimdi Avrupa Futbolunda..

Anderlecht Galatasaray ayarında bir takım değil.Aradaki devasa bütçe farkına bakın ; hemen anlarsınız.O halde neden bu takım evinde galip gelemedi. Galatasaray kadrosunun kaliteli olduğunu söylemek ne kadar kolaysa uyumlu olduğunu söylemek bir o kadar zor.

Anderlecht kanat adamları sürekli olarak ilk yarı boyunca Galatasaray yarı sahasında zigzag lar çizerek sürekli pozisyon yarattılar.İleri de Mitrovic hem güclü hem de teknik bir oyuncu..Zaten Anderlecht bu tarz oyuncuları sürekli deneyen bir takım.Frutos ve Jestrovic hemen hatırlanan isimler..

Galatasaray defansı ve özellikle orta sahası hem kademe  hataları yapan hem de rakibe çabuk basmayan bir anlayışa sahip.İlk golde bu özelliği de bariz biçimde görüldü. İkinci yarıda ise sarı kırmızılılar biraz daha toparlanır gibi oldu.Yeni transferler pandev kaliteli bir isim.Sadece zamana ihtiyacı var.Özellikle ligimizde çok faydalı olur.

İkinci yarıda biraz Bruma biraz da Melo oyuna ağırlığını koyunca Galatasaray rakibin defansını açmaya başladı.Golde ise Chedjou inanılmaz bir gayretle götürdüğü topu sadece takım arkadaşına gol atsın diye bıraktı. Burak golü atmasına rağmen ceza sahası içerisinde ki hareketlerine biraz daha dikkat etmeli.Nitekim Avrupalı hakemler bu tarz hareketlere hemen düdük çalmıyorlar..

 

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..