- Kategori
- Yemek - Mutfak
Pratik Yemek Tarifleri
MALZEMELER:
1 kg. kabak
1 kutu krema
3 yemek kaşığı un
Yarım demet dereotu
Tuz, pul biber
1 su bardağı kaşar rendesi
HAZIRLANMASI:
Birbirinden güzel ve özel tariflerimizi sizler ile paylaşmaktan gurur duyyuyoruz. Her bir tarifimizi belki onlarca kez deneyip tattıktan sonra sizler ile paylaşıyoruz, tariflerimiz denenmiştir. İlk olarak kabakları yıkayalım, dış kabuğunu soyun ve halka doğrayın. Kremasını unu tuzu istediğiniz baharatları ve 3 yemek kaşığı yağı, incecik doğradığınız dereotunu da ekleyip harmanlayın. Fırın tepsisine hazırladığınız kabakları yerleştirin. Kaşarları üzerine bolca serpin. Fırında kabaklar pişene kadar tutun. Afiyetler olsun bir başka tarifimizde görüşmek üzere bizi takip etmeye devam edin sağlıcakla kalın.
http://kolayevyemektarifleri.com/pratik-yemek-tarifleri-ve-gorselleri/