Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Diyetisyen Şengül Üre

http://blog.milliyet.com.tr/diyetinfo

12 Aralık '17

 
Kategori
Beslenme
Okunma Sayısı
49
 

Probiotik Beslenme Şekline Yer Açın

Probiotik Beslenme Şekline Yer Açın
 

Günümüzde önemi gittikçe artan kilo verme sindirim sorunlarının düzenlenmesi bağışıklığın düzenlenmesi vb birçok etkiye sahip olduğunu bildiğimiz dost bakteriler den zengin beslenme ülkemiz mutfağında oldukça önemli bir yer edinmiştir .

Yiyecekleri saklama şekli yöresel özelliklere iklim şartlarına göre değişse de bağırsaktaki dost bakterilerimizin artmasına bağırsak floramızın korunmasına yardımcı olunur. Probiyotik zengin besinler
 * Kefir
 * Ayran
 * Yoğurt
 * Boza
 * Şalgam suyu
 * Bira mayası
 * Lahana ve diğer turşular
 * Hardaliye
 * Tarhana
 * Sirke


 

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
Toplam blog
: 62
Toplam yorum
: 0
Toplam mesaj
: 0
Ort. okunma sayısı
: 91
Kayıt tarihi
: 22.05.08
 
 

1991 Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Diyetinfo-Diyetisyen Şengül Üre. Sağlıklı beslenme ile zayıf..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster