Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Profil Aşkı

Profil Aşkı
 

''Elimde kalp,kalbimde aşk..''


Günümüzde ilişkiler facebook bilgilerine göre başlıyor. Adam ya da kadın oradaki bilgilerden kişilik analizi yapıyor. Neleri beğenmiş, fotoğrafları nasıl?, Çekici mi? Ortak arkadaşlar var mı?, Falan mı filan mı?....  Derken şu yorumlar geçiyorsa akıllardan bu iş tamam ; aman da aynı şeyleri paylaşmışız, aynı yerlere gülücük kondurmuşuz, ay yay yayyyyyyyyyyy ne çok ortak yönümüz var.............

VE aşk başlıyor...........

Aslında bir başka kavram bulmak lazım günümüzde Aşk ın yerine, aşka yazık oluyor  vesselam. Ne desek ki o şeye ; mesela '' şak''....Derken adam kadına kadın da adama ''şak''...:) 

Peki biz arkadaşları, nerden anlarız onların şakşak yaşadıklarını? Profil resimleri ele verir onları; kalptir, mumdur... süsler çehrelerini aşkın en civcivli anlarında..

Ve bu muhteşem ilişki facebook üzerinden bir minval devam eder. Amma lakin çiftlerimiz çabuk sıkılır bu ''şak''tan, başka profillere kayar gönüller...

Şimdi size tüyo beyler;

Her resme aldanmayın, bazı kadınlar sadece fotojeniktir,

Biraz komiktir,

Gülücük :) severler ama bu onların sevecen olduğunun göstergesi değildir...

Ama kime akıl veriyorum nasılsa birkaç günde profilinizi harcayıp hooopppppaaa başka profile... Hadi rastgele....

Biz arkadaşları bu eşsiz aşkın(!) bittiğini nereden anlarız derseniz ; profil revizyona girer. Kalpli, mumlu, şiirli resimler silinir. Kapakta kapatıyoruz yazıları, kararmalar, tel örgüler falan görürüz.

Kapak ve profil resimleri azalmış, bir aşk daha tarihe gömülmüştür artık .....

 

 
Toplam blog
: 110
: 1076
Kayıt tarihi
: 26.05.14
 
 

Dünyanın kirletemediği bir lotus... ..