Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

Protez saç ve saç ekimi arasındaki farklar

Protez saç ve saç ekimi arasındaki farklar
 

Protez saç ve saç ekimi arasın da dağlar kadar fark var desek az gelir. Bunun bir çok sebebi vardır saç ekimi ve protez saç bir birin den çok farklı 2 saç yöntemidir. Sizin için bu farkları aşağı da sıraladık.
1- Protez saç kalıcı değildir sadece belli bir süre kullanılır ve çıkarılır tekrar aynı protezin kullanımı mümkün değildir. Saç ekimi bir ömür kullanılır.
2- Protez saçın malzemeleri kesinlikle yapay veya başkasının saçıdır. Saç ekimin de kendi vücudunuzdan alınan saç kökleri ile yapılır.
3- Protez saç kullanımın da çok dikkatli olmalısınız yıkama uyuma gibi durumlar da büyük dikkat gerektirir. Saç ekimin de böyle durumlar söz konusu değildir. Saç sizin saçınız rahatlıkla kullanın.
4- Protez saç da saçınızın uzunluğu belli bir santimi geçtikten sonra dökülebilmektedir. Saç ekimin de bu durum söz konusu değildir.
5- Protez saç ta dökülen saç yerine gelmez fakat saç ekimin de saçınız dökülmez dökülse dahi yerine yenileri kısa süre de çıkar.
6- Protez saç uygulaması zaman olarak kısa süre de yapılır fakat ömrü kısadır. Saç ekimin de bekleme aşaması uzun fakat kullanım bir ömür dür.
7- Protez saç da doğal görüntüyü yakalamak oldukça zordur saç ekimin de doğal görüntü hata yapılmadığı sürece çok olumludur.
8- Protez saçın saç çizgisine uygun olarak yapılması biraz daha zordur ve yaşa uygun yapılmalıdır. Saç ekimin de saç çizgisine uygun saç ekimi yapmak çok daha kolaydır.
Bu gibi bir birin den ayıran bir çok önemli nokta vardır saç ekimi ile protez saçı bunun devamı için siz kendiniz en yakın bir saç ekim merkezine gidin ve mutlaka saç ekimi işlemi için var ise korkularınız bundan kurtulun. Protez saç kullanımı da size daha uygun geliyor ise çok dikkatli olarak kullanabilirseniz sizin için iyi bir seçenek olabilir fakat geçici süre ile olduğunu sakın unutmayın. Kısa süreli saç düşünmek de çok anlamlı olmayacaktır sizin için en iyi olanı bir ömür boyu sağlıklı doğal olan kendi saçlarınızın size ekilmesidir.
Op Dr Ali Mezdeği

 

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..