Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '08

 
Kategori
Güncel
 

Provakatörler

Provakatörler
 

provakatör


Haberlerde de duymuşsunuzdur, malum Akmerkez'de çarşının tamda göbeğinde namaz kılan kişiyi. Şeriat ülkelerinde bile, aklı başında hiç bir müslüman, böyle adap ve edep dışı bir davranış sergileyemez. Aklından zoru olupta, yapmaya yeltelenen birisi derhal ikaz edilir engellenir.

Bu olayın faillerinin, son zamanlardaki meseleleri fırsat bilerek, ortamı daha da germeye çalışan provakatör, İslamla ve müslümanlıkla ilişkileri olmayan, pardon ama İslamiyeti kötüleme çabasında olan soysuz kişiler olduğu kanısındayım.
Be kansız, be gaflete düşmüş soysuz, be edep, adap tanımaz ahlaksız. Bir müslümanın namazını nasıl ve ne şartlarda kılması gerektiğini.bilmediği düşüncesiyle mi böyle bir sotarılığa soyundun. Ne hakkın var senin insanları yanlış düşüncelere sevketmeye, araya nifak katmaya.

Gerçekten , "ben mülüman, imanlı biriyim, dinimi dilediğim gibi icra ederim" zihniyetiyle böyle sapıkca hareket eden birsiysen de, benim islami bireysel haklarımı rencide ettiğin gerekçesiyle seni Allaha havale ediyorum.
Allahım ülkemi ve milletimi, böyle sapkınların sapıklıklarından koru.

 
Toplam blog
: 405
: 2124
Kayıt tarihi
: 30.11.07
 
 

1952 Ankara doğumluyum. Blog sayfam, sevgiye, saygıya, önem veren erdemli kişilerin buluşma mekanı o..