Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Blogumun amacı; sağlıklı ruhsal yaşam ve psikoloji; özel ilgi alanım olan ruhsal (spiritüel) gelişim ve günlük yaşam gibi konular üzerine, saygı ve hoşgörü çerçevesinde fikirlerimi paylaşmaktır. Kwan Yin, "dünyanın ağlayışını duyan" demektir. Sonsuz Merhamet Tanrıçası olarak Çin ve Kore'de Kwan Yin, Tibet Budizminde Yeşil Tara,..

Devamı
 
 
Kadüse (Asa) ve Ankh

Bu sembol, tek bir hücrede dahi insanın tüm şifresini taşıyan "DNA sarmalımız" olarak da anılıyor. Mısırlıların bu şifreyi bilmeleri hiç de uzak bir ihtimal değil zaten. Yine bakıldığında, yılan sarmalı ile insan başı ve omurgası ve tekamüle aracı kabul edilen "Kundalini uyanışını" da hatırlatıyor. ve sen anlatınca şimdi birleştirdim. Seichimdeki "Ift Chei" yani anahtar sembolünün bir versiyonu bu değil mi? Bilinçli olmadan o sembolü hep alın çakramda kullanmak geliyordu içimden zaten. Eline sağlık, yine bir sürü şey buldurdun bana. En faydalı bilgi, hatırlatan bilgidir zaten:)

12 Ekim 2008 07:15
Hegel'in Dini Yorumu

Felsefe bana en uzak konulardan biri...Bir türlü sevememişimdir:) Ancak psikolojiyle ilişkilendiği sürece okuyorum malesef. Bu nedenle bilgi sahibi olmadığım konularda yorum yapmak istemiyorum. Yazılarınızı takip ettiğimi ve sayenizde bilgilendiğimi belirtmek isterim. sevgilerimle.

28 Mayıs 2008 12:43
Allahın evinde misafir olmak (2)

Annem babam gibi sevdiğim teyzem ve eniştem de sizinle aynı dönemde gittiler Ümreye. teyzem 70 yaşında ama. Oraları yeniden görünce (hacıdır kendileri) teyzemde hiç bir hastalık kalmamış, dağ bayır koşturmuş:) Bu arada bildiğiniz gibi orada dönen şey niyettir. Kabeyi tavaf bir çeşit rezonans etkisi yaratıyor (mevlevi dönüşü gibi) ve binlerce insanın niyeti aynı anda müthiş bir dalga oluşturuyor. Uzaydan çekilen fotolarda da kabe'nin üzerinde bir çeşit hortumumsu bir enrji dalgası olduğu tespit edilmiş. Yeniden Allah kabul etsin diyorum, sevgilerimle.

28 Mayıs 2008 12:41
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 29.06.07