Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '16

 
Kategori
TV Programları
 

PTT yapmak isteyenlere; Yılbaşı programları!

PTT yapmak isteyenlere; Yılbaşı programları!
 

1970 ve 1980'li yıllarda yılbaşı gecelerinde halkın tek eğlencesi televizyon programlarıydı. Eskilerin klasikleşmiş bir lafı vardı. Yılbaşı akşamı ne yapıyorsun diye sorana (PTT) Pijama, Terlik, Televizyon diye cevap verilirdi. Yani lafın kısası evde oturacağım, pijama ve terliklerimi giyip, televizyon seyredeceğim. Yıl 2017 geldi, ekonomik durumu bozuk, yada o geceyi ailesi ile birlikte evde geçirmek isteyenler için televizyonların yılbaşı programlarını aktarmak istiyorum.

 

STAR TV :
2017 yılbaşı akşamı bombası Tarkan konseri. Star TV için, Türk Sanat Müziği ve Pop şarkılarından oluşan bir repertuvarla 2 saatlik özel bir konser verecek. 31 Aralık gecesi saat 23:00’den itibaren Star izleyicileri yeni yıla Tarkan konseriyle girecek.

star-tv-tarkan-yilbasi

Star TV’de Tarkan konserinden önce başlıca rolleri; Algı Eke, Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, M.Cihan Ercan, Alina Boz, Nursel Köse, Necip Memili, Teoman ve Funda Arar gibi zengin bir kadronun rol aldığı, TV’de ilk defa yayınlanacak olan "Kaçma Birader" isimli Türk filmi ekrana gelecek.

 

KANAL D :

Kanal D‘nin 2017 yılbaşı akşamında Ufuk Özkan’ın sunduğu özel program "Ben Bilmem Eşim Bilir" yılbaşı özel bölümü yer alacak.

resim-031949pxjpg

Bu bölümünde, Serdar Ortaç-Chloe Ortaç, Wilma Elles-Kerem Göğüş, Kibariye-Ali Küçükbalçık ve Ferman Toprak-Hilal Toprak çiftleri yarışacak. Yılbaşı Özel bölümde müzik programına Bülent Ersoy şarkıları ile renk katacak. Kibariye, Serdar Ortaç ve Ferman Toprak’ın da seslendireceği parçalar ile izleyenler müzik ve eğlenceye doyacak.

Kanal D’de Beyaz Show’un yılbaşı bölümünde bant olarak çekilen Beyaz Show’da ünlü isimle konuk olacak ve Kanal D seyircisi 2017’ye bu programla girecek.

 

SHOW TV :

Show TV’nin 2017 yılbaşı ekranında Güldür Güldür Show özel bölümü yayınlanacak. Sürprizlerle dolu yılbaşı eğlencesi için, Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel 31 Aralık 2016 Cumartesi akşamı saat 22.00’de başlayacak.

indir

 

TRT 1 :

TRT 1’de yılbaşı akşamı 20.00’de ise yarışma programı Kendi Düşen Ağlamaz ile başlayacak. Daha sonra yerli dizi "Seksenler" ekranlara gelecek. Sevilen dizi Seksenler'in yılbaşı özel bölümüyle yayınlanacak. Seksenler dizisinin yılbaşı özel bölümü 21.45’de başlayacak ve yeni yılın ilk saatinde 01.00’e kadar devam edecek.

seksenler-195-bolum-fotograflari-2

 

ATV :

Cumartesi saat 20.00’de ilk olarak Kim Milyoner Olmak İster Yarışması ekrana gelecek.

kim-milyoner-olmak-ister-1

Daha sonra ise yabancı sinema "Ninja Kaplumbağalar" izleyici karşısında olacak.

 

TV8 :

Acun Ilıcalı’nın TV8 kanalında bir yılbaşı geleneği haline gelen O Ses Türkiye’nin özel bölümü yayınlanacak. Gökhan – Hakan, Hadise, Sibel Can ve Murat Boz’dan oluşan jüri üyeleri, ünlü isimleri takımlarına almaya çalışacak.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

20’ye yakın ünlü ismin sahneye çıkarak performans sergileyeceği O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde son dönemin en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir de şarkı söyleyecek.

FOX TV:

Yılbaşı akşamı Fox Tv'de Kalbimdeki Deniz dizisi vardı. Ama bu dizinin yeni bölümü yayınlamayacak. Fox yılbaşı özel programını sunacak. (İçerik belirtilmemiş)

 

31 Aralık Cumartesi yılbaşı akşamında PTT yapacaklara TV başında iyi eğlenceler dilerim.

2017 yılının herkese sağlık, mutluluk ve Ülkemize huzur getirmesini dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..