Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '07

 
Kategori
Yemek - Mutfak
Okunma Sayısı
2546
 

Pudingli pasta

Pudingli pasta
 

    1 paket eti burçak birküvi 1 paket eti kakaolu bisküvi1 poşet krem şanti+1, 5 çay bardağı süt1 paket muzlu puding+3 su bardağı süt

Üzeri için:

    5 adet bitter madlen çikolata(veya aynı oranda başka bir çikolata)1/2 çay bardağı krema(küçük paketlerde satılan-sıvı)hindistancevizi rendesi ve döğülmüş ceviz içi
    Pudingi 3 su bardağı süt ile hazırlayın.ılıIyıncabir kakaolu bir burçak olamak üzere pudinge batırıp, yan yana dik sıralayın. Bisküviler bitene dek tekrarlayın. Kalan puding ile dış kısmını sıvayın. 1/2 saat buzdolabında bekletin.
    Çırpılmış kremşantinizle dış kısmını kaplayın.
    Kremanızı kaynar hale getirip içerisine parçaladığınız çikolataları ekleyip iyice eriyene dek karışrıp, ılıtın. Bunu pastanızın üzerine gezdirin. Ceviz ve hindistan cevizi ile süsleyip buzdolabında 1-2 saat bekletip verev keserek servis yapın. (2-3 gün rahatlıkla buzdolabında ağzı kapalı olarak bekletebilirsiniz)

    Ertesi gün daha güzel bir lezzet aldığını söyleyebilirim. Arkadaşlarınız bisküviden yaptığınızı farkedemeyecektir.

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
 
 

canım istedi vallahi

sevgin 
 29.10.2007 2:18
 
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
Toplam blog
: 35
Toplam yorum
: 37
Toplam mesaj
: 9
Ort. okunma sayısı
: 2814
Kayıt tarihi
: 17.10.07
 
 

1971 doğumlu işletme mezunu, iki çocuk annesi bir ev hanımıyım. Kitap okumayı, yemek yapmayı, yeni t..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster