Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '19

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Puf Topları

Malzemeler
1 Paket Yuvarlak Yulaflı Bisküvi
1 Paket Krem Şanti
1 Su Bardağı Süt
1 Kahve Fincanı Pudra Şekeri
3 Su Bardağı Hindistan Cevizi
Üzeri İçin
Pasta Süsü
1 Yemek Kaşığı Süt
 
Hazırlanışı
Bir kaba toz krem şantiyi ve sütü ekleyip çırpın.
Krem şanti kıvama gelince içine pudra şekeri ekleyip karıştırmaya devam edin.
En son kaba hindistan cevizini  ilave edip karıştırın.
Oluşan karışımı 30 dakika buzdolabında dinlendirin.
Servis tabağına bisküvileri dizin.
Dinlenen karışımdan yumurta büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayın.
Yuvarlanan parçaları önce süte sonra pasta süsüne batırın.
Daha sonra oluşan topları bisküvilerin üzerine koyun.
Tüm krema bitene kadar bu işlemleri tekrarlayın.
Oluşan pufları 1 saat buzdolabında beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun
 
 
Toplam blog
: 23
: 66
Kayıt tarihi
: 03.12.18
 
 

Pratik ve nefis yemek tariflerinin tüm detaylarını ve püf noktalarını resimli olarak anlatıyorum...