Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '12

 
Kategori
Dünya
 

Putin Zehirlendi mi?

Putin Zehirlendi mi?
 

Putin öldüğünde Britanya Türkiye'de siyasal tercihini de revize edecektir. Darbecilerin intikam alma anı o zaman gelecektir..


Ekim ayında Türkiye'ye gelmesi beklenen Rusya Fedrasyonu Devlet Başkanı Vlademir Putin başka önemli gezileride hasta olduğu için iptal etti. İnsanın aklına seri halde hasta edilen Latin Amerika'nın Batı karşıtı liderlerinin kanser edilmesi hastalandırılarak görevi bıraktırılması geliyor. 

Hatırlayacağınız üzere başta Brezilya ve Arjantin olmak üzere şu an Venezuella devlet Başkanı Hugo Chavez kanser tedavisi görmekte.

Batı'nın anti demokratik ve emperyalist çakalları ki bunların başında ABD'nin Cumhuriyetçi partisi gelmektedir, epeyden beri Rusya'nın İslam ülkeleriyle geliştirdiği ilişkilerden rahatsızdılar ve küresel sömürülerinin ve ekonomik yayılma alanını daraltan bu siyaseti güden Putinden kurtulmak için Facebook ayaklanmaları bile planlanmış tuzu kuru orta ve üst sınıf ruslardan başkası bu ayaklanma girişimlerinin ön ayağı protestolara katılmamıştı ve Putin'de bu gösterileri yapanlara başka çare kalmayınca Face'le baş edemeyip para cezası uygulanacağını söyleyince canından çok parayı seven ve 1991 yılında toplu havuzlarda parayla Ortodoksluğu satan ve vaftizle protestanlaştırılan ve beyatını batıya yapmış olan bu zengin zümre hemen geri çekildi.

Baktılar böyle olmuyor ikinci plan devreye girdi, tıpkı Chavez gibi Putin'i de hasta edip bu pahalı adamdan kurtulmak istemeye başladılar.

Zira Putin'in islamcı politikları yüzünden ağız tadıyla Filistinde, Irakta katliam yapamayan bu silah tüccarı çete epeydir biriken stoklarını eritemiyordu Müslümanların üzerine, alıştıkları müslüman kanı içme siyasetinin değişmesi "Müslümanların bile birbirinin kanını içmesinden haz duyamayan - bir katliam yapılacaksa ağız tadıyla biz yaparız diyen-" bu karanlık adamlar devreye girdi.

Bu karanlık adamların başında kesinlikle orkestra şefi sağlığına dikkat eden güneş batmayan imparatorluğun majesteleri ve Kissenger'dır. Bu adam asla emekli olmaz.

Putin'in hastalanıp ölmesi kesinlikle Rusya Federasyonun, ABD demokratlarının ve Türkiye'de gerçekten demokrasi yanlılarının işini bitirir. Suriye pirincine giderken evdeki tahıl ambarından olacağının farkında değil bir çokları hala.

Rusya önce Faşizme gark edilir, Rusya Müslümanlarına verilen haklar kesilir ve geri alınır, Çeçenistan'da çatışmalar çıkar gereği körüklenir, Gürcistan'a rahat nefes aldırılır, ABD 'de bir sonraki seçimlerde Cumhuriyetçi adaylar bilgisayar üzerinden kazandırılır (Amerikan halkı oy verdim sanır) ve Teksaslı despotik silah tüccarları biriken düzelen ABD kasasını boşaltırlar, Türkiye'de darbeci anti demokrat güçlere destek verilir, zaten halkın çocuk tecavüzcüleri için istediği %98 lik destekle gelen idam sehpasında 1-2 çocuk tecavüzcüsü göstermelik asılsada binlerce hakkını arayan muhalifler İslamcılar, Kürtler, Toplumcular, Aleviler yeni Menderesler, Gezmişler, Atıf Hocalar olarak sallandırılır ki bak bir daha yapıyorlarmı olayına dönsün planları var.

Diyeceksiniz ki "Bir Putin bu kadar önemli bir siyasal dönüştürücü mü?" 

İnanmıyorsanız 2003 ten sonra olanlar arşivleri tarayarak bakın ve bundan sonra o öldüğünde olacakları bekleyin ve görün o zaman.

Hogo Chavez'i kim hasta ettiyse 2003'ten beri Batı siyasetini bloke eden Putin gibi kendine ve sağlığına dikkat eden bu adamıda aynı Batı hasta etti. 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..