Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '13

 
Kategori
Astroloji
 

R-Venüs & Oğlak burcu etkileri…

R-Venüs & Oğlak burcu etkileri…
 

Gezegenler, hareket halindeyken belli süreler de durmaya başlarlar ve ters yönde harekete geçerler. Bu etki günlük hayatımızda,  Retro yapan gezegenin temasın da, bizi kendimizle yüzleştirir. İçimize yönelerek durumları daha önce göremediğimiz açıdan değerlendirmeye başlarız. Düşündüğümüz şeylerin gerçek hayata yansımalarını  görür ve geçmişimizle yüzleşiriz. Olaylar ve hesaplaşmalar, bizim yolumuza seçmiş olduğumuz karakterlerle gerçekleşir. Venüs, en son 2006 yılında ters harekete geçmiştir.

Venüs aşk ve ilişkileri, tutkuları ve cinselliği, estetik değerleri, barışı ve uyumu simgeler. Oğlak burcunda ki Venüs, ilişkilerde ciddiyeti ve somut değerleri ön plana çıkarır. Sevgiyi göstermek toplumun değerleriyle eşleşerek maddeleşir. Ciddiyet ve sorumluluk; duygularımıza ve olaylara oldukça hakimdir. Karşımızda ki kişilerden beklentilerimiz somutlaşır ve geçerli olanı isteriz.  Maddi değerler daha çok ön plana çıkmaya başlar. Kendimizi fazla eleştirir ve hakettiğimiz şeyleri yaşamadığımızı düşünerek kolay kolay memnun olamayız . Tüm bu temalar dahilin de ilişkiler de anlaşmaya varmak zorlaşır.

 21 Aralık 2013’te başlayan ve 31 Ocak 2014’e kadar sürecek olan R-Venüs etkiler, Satürn yönetiminde gerçekleşecektir. İlişkilerimizle ilgili içsel sorgulamalar içinde olabiliriz. Uzun zamandır görüşmediğimiz insanlarla karşılaşabilir, eski arkadaşlarımızla bir araya gelebilir, onlardan haberler alabiliriz. Deneyimlerle olgunlaşan ruhumuzun geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmaları, hatalarımızı görerek geldiğimiz yeri daha iyi görebilmemizi sağlayacaktır.

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..