Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '18

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Rahip Brunson'ın Serbest Bırakılması..

Rahip Brunson'ın Serbest Bırakılması..
 

Meseleyi doğru analiz eden ve gerçeklerin her zamanki savunucusu tek lider..


Bir kere “Öz eleştiri” yaparak önce kendimi yargılamam lazım.

Aydınlık’ın dünkü (17 Ekim 2018) 2. Sayfasında Sayın Ercan Dolapçı’nın “Atatürk asmış, İnönü hapse atmıştı” yazısını okuduktan sonra;
Rahip Brunson’ın serbest bırakılması olayında Tayyip Erdoğan’ın sorumluluğu konusunda kafam biraz karışmıştı dersem yalan olmaz.
Üstelik o yazıyı okurken Sayın Genel Başkanım Dr. Doğu Perinçek’in önceki uyarıları ve öğretilerini de (unutmuş olmam demeyelim de) dikkate almayı düşünememiş olmam büyük hata.
Fakat gazetemde, daha öncede birkaç eleştirilebilecek düzeyde bulduğum yazısı olduğu halde (yine de keyifle ve güvenerek okuduğum) Ercan Dolapçı yazıyor. Yani burada, her halde (bu yazının etkilemesi sonucu) kafası karışan sadece ben değilim.

Allah’tan bu günkü (18 Ekim 2018) Aydınlık ve Sayın Dr. Doğu Perinçek’in; “Atatürk ya da İnönü olsaydı Brunson’ın hali nicolurdu” yazısı imdadıma yetişti.
Her iki yazının da defalarca okunmasını ve Dr. Doğu Perinçek’in nasıl bir bilge, öncü ve cesur olduğunun bir kez daha anlaşılmasını umud ediyorum.

Kolay değil; Y-CHP, Vatansız Solcular, Vatan Partisi ve Dr. Doğu Perinçek karşıtları ve Amerikan Uşakları’nın
“Gördünüz mü Perinçek, Tayyip Erdoğan’ı savunuyor!” eleştirilerini! “haklı çıkarmak!!” riski olan! böyle bir yazıyı yazmak ve olaya noktayı koymak.
Bu cesaret, akıl, bilgelik ve öncülük gerektiren bir vasıftır ve ne mutlu ki bizim Genel Başkanımızda bu özellikler fazlasıyla var.

Kutluyor, teşekkür ediyor ve gurur duyuyorum Sayın Genel Başkanım Dr. Doğu Perinçek’le..
Ercan Dolapçı’ya, Genel Başkanımın; “Atatürk ya da İnönü olsaydı Brunson’ın hali nicolurdu” muhteşem öğretisini tekrar tekrar okumasını öneriyorum..

Cevdet Yıldıztekin...

 
Toplam blog
: 243
: 760
Kayıt tarihi
: 26.03.07
 
 

1957 Kars doğumluyum. Emekliyim. Gazi Üniversitesi İİBF İşletme bölümü ön lisans mezunuyum. Yazı ..