Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '13

 
Kategori
Siyaset
 

Rahmetli Zaman Gazetesi

Rahmetli Zaman Gazetesi
 

Bir gazete vardı adı da ZAMAN'dı... Allah rahmet eylesin.....

Bir de tv kanalı vardı adı da STV idi.. O hala yaşıyor.

Sabah 5'lerde evlerinden alınan 60-70 yaşlarında  insanları anında  ya terörist ya da ERGENEKON'CU yapmasıyla ünlüydü bu gazete.

Gazetenin önyüzünde mutlaka ERGENEKON  veya BALYOZ  davasından bir haberi olurdu. Bu durum yıllarca devam etti. İç sayfalarda da mutlaka ERGENEKON ve BALYOZ davasında yazı yazan bir NÖBETÇİ YAZAR bulunurdu. ERGENEKON ile yatar BALYOZ davası ile kalkarlardı.

TÜRK MİLLETİNİ askerden soğutmak amacıyla tüm bildiklerini icra ederlerdi.

Savcıların hazırladığı iddianameler önce ZAMAN gazetesinde yayınlanırdı. Sanık avukatları da iddiayı buradan öğrenmek zorunda kalırlardı.

Hükümeti yağlayan ballayan, hükümetin her yaptığından övgüyle söz eden  iki gazete bilirim. Birisi ZAMAN diğeri de TÜRKİYE idi.

Rahmetli ZAMAN gazetesi  hakkında hükümet sadece adını vermeden bir sürü övücü sözler söylerlerdi. Hatta başbakan da hükümet hakkında DOĞRU HABERLER YAZAN GAZETELERİ TÜRK MİLLETİNE ŞİKAYET EDEREK " BU GAZETELERİ EVLERİNİZE ALMAYIN " demişti de sadece ZAMAN gazetesini evinize sokun cinsinde sözler söylememişti.... Bu kadar KANKA idiler. TABİİ ZAMANINDA.

Ah ulan ah neydi o günler  !!!!!!!  ....

Gazeteciler vakfı iktidar mensuplarını ödüllere boğarlardı. Tabii hükümet üyeleri de bunun altında kalmaz vıcık vıcık yağ kokan cümlelerle onları överlerdi.. Al takke ver külah misali.

Akp'ye oy verenlerin işyerlerine veya evlerine gittiğim zaman masada mutlaka bir ZAMAN gazetesi görürdüm. Okumazdım, hatta bazen işyeri sahiplerinin  de  gazeteyi hiç açmadığına şahit olurdum.

Ama bana TÜRKİYE'NİN en çok satan gazetsi diye övdükleri de olurdu.Çok işyeri sahibi biliyorum ki gazeteye asla para vermiyorlar. Çünkü gazete parasını onların yerine başkaları ödüyor.

CİCİM AYLARI BİTİNCE ......................

Hatta bana  " İçinde ne yazdığını bilmiyorsun, bu gazeteye karşı bir önyargın var,  al da gazeteyi oku " diyen arkadaşlarım şimdi ZAMAN GAZETESİNİN ABONELİĞİNİ İPTAL ETTİRME YARIŞI İÇİNDELER.

Sırf bu yüzden internette paylaşımlart yapıyor ve telefon numaraları veriyorlar.

"Arkadaşlar ne oldu" diye sorduğumda da "yok birşey" cevabını alıyorum. Aslında söyleyecek çok şeyleri var ama " Sen haklıymışsın " demeye utanıyorlar.

ZAMAN gazetesinin NET SATIŞLARI  gazete tarafından asla söylenmediği için  kaç kişinin  aboneliğini iptal ettireceği asla bilinmeyecek.

Acaba JET FADIL hayatında bir defa doğruyu söylemiş olabilir mi???  Hatırlarsanız "ZAMAN ERİYOR" diyerek bilboardlara ilanlar vermişti.

Ama bilinen tek şey ZAMAN gazetesinin bir daha devlet kurumlarına asla sokulmayacağı. THY bunun öncüsü konumunu başlatarak yasağı resmen başlattı..

Çok yakın bir zamanda öğretmenevleri de bundan nasibini alacaktır. ZAMAN gazetesinin gireceği kurumlar arasında yargı ve emiyetin bir bölümü olacaktır.

Eğer yakın bir zamanda ZAMAN okuyan polisler hakkında işlem yapıldığını duyarsanız asla şaşırmamanız gerekir.

Buna devlet kurumlarının da  katılacağını sanıyorum. Özellikle ZAMAN gazetesinin internet sayfası  devlet kurumlarında erişime kapatılacaktır.

Kan davası resmen başlamıştır. Genellikle kan davalarına kaymakam veya vali araya girerek insanları barıştırıtı Şimdi bunları barıştıracak kimse de yok. Asla da olmayacak.

Yeni bir yargı paketine ihtiyaç olabilir diyeceğim ama  burada hükümetin eli kolu bağlı. Sadullah Ergin seçim bölgesi Hatay'dan İstanbul'a geldiği zaman Zekeriya Öz'ü görevden almak amacıyla  HSYK üyelerini toplantıya çağırdığı zaman 1 KİŞİ BİLE BAKANIN YANINA GELMEMİŞTİ.

SON SÖZ TÜRK ATASÖZÜ  : " ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE "

UĞUR BOZDOĞAN 24-12-2013 

 
Toplam blog
: 31
: 553
Kayıt tarihi
: 20.04.11
 
 

Adım UĞUR BOZDOĞAN. . İşimden arta kalan zamanlarda Türk Halk ve Sanat Müziği dinlemeye ve bildiğ..