Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '06

 
Kategori
Futbol
 

Rakibi yenmek için sadece FB'liler okusun!

Rakibi yenmek için sadece FB'liler okusun!
 

Kendi sahasında bile bir takımı seyircisiz bırakmak münkünmü? Özellikle derbi maçlarda düşünün GS veya BJK sadece FB seyircisiyle oynuyor.

Nasıl olacak peki?

Önce maça gidecek FB liler rakip takıma ayrılan biletleri rakip takım adına alacaklar.

İkinci aşamada rakip takımın bayrak ve renklerinden oluşan şapka atkı vb. tüm maç malzemelerini alıp gelmeli sahaya. Yalnızca bir farkla bir tarafı FB arma ve renkleri bir yüzünde , diğer yüzünde rakibin renkleri. Sahaya sorunsuz girmek için. Bu aşama atlatıldıktan sonra sahada rakip takıma ait tezahüret sahaya çıkıp başlama vuruşu yapana kadar tabiki. Sonrası işte final, rakibin yenildiği ve bittiği andır. Tüm renkler ters dönüp her yer FB. Tezahüratta FB, yer gök FB diye inlerse, derbi sonucu 5-0 garanti olur herhalde.

Bu taktik hem kendi sahamızda hemde rakip sahada organize olursa şampiyonluk farkla FB nin olur. Yalnızca bunun için öncelikle bu yazıyı olabildiğince çok taraftara iletip organize olmak lazım. ikincisi bu yazıyı okuyabilecek muhtemel GS ve BJK taraftarları için önceden b planını hazır tutmak gerek. Üçüncüsü aynı tongaya düşmemek gerek.

Hepinize mutlu ve keyifli bir maç dilerim.

 
Toplam blog
: 144
: 2687
Kayıt tarihi
: 01.07.06
 
 

Ziraat mühendisi ve iktisatçıyım. yatırım danışmanlığı ve kişisel gelişim konularında  Simurg Con..