Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Rakiplerinin 10 kişi kalmasına rağmen kazanamayan Beşiktaş şanssızlığını kırdı

Rakiplerinin 10 kişi kalmasına rağmen kazanamayan Beşiktaş şanssızlığını kırdı
 

Uğur Kavuk'un gereksiz kırmızı kartı ve Grosicki'nin çıkarılması ile hücumda etkisiz ve 10 kişi kalan Sivasspor'un direnci kırıldı.


Sivas 4 Eylül Stadında oynanan Süper Lig'in 23. hafta maçında Beşiktaş, Sivasspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Uğur Kavuk maçın 67. dakikasında Veli Kavlak'a yaptığı çok sert müdahale sonucunda kırmızı kart görerek Sivasspor'u 10 kişi bıraktı.

Uğur Kavuk'un gereksiz kırmızı kartı ve Grosicki'nin çıkarılması ile hücumda etkisiz ve 10 kişi kalan Sivasspor'un direnci kırılırken 81. dakikada Olcay Şahan ceza sahasına yaptığı ortada Hilbert'i gördü ve Alman oyuncu maçın tek golünü kaydetti.

Daha önceki 3 maçta rakipleri 10 kişi kalmasına rağmen 1 yenilgi 2 beraberlik alıp kazanamayan Beşiktaş, şansızlığınıda kırmış oldu. Beşiktaş'ın eleştirilen kalecisi McGregor yaptığı kurtarışlarla maçın sonucunu belirlemekle birlikte maçın oyuncusuydu. Sivassporda Eneramo ve Grosicki de çıkarılana kadar etkiliydi,

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Bugün aklımızla oynamamız gerekiyordu ve bunu başardık" derken, 10 kişi kalana kadar maçın ortada olduğunu ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bizim daha fazla atağımız vardı ancak geçen hafta da bu hafta da son paslarda dikkatli olamadık” dedi.

 
Toplam blog
: 77
: 603
Kayıt tarihi
: 28.12.12
 
 

Lisans, Serbest, Mesleki konular ve mevzuat değişiklikleri  ''İnsanın en büyüğü, en yüksek mevkid..