Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '08

 
Kategori
Mizah
 

Ram olmak

Ram olmak
 

HERKES İKTİDARIMIZARAM OLACAKTIR!


Ram olmak(İtaat etmek- Boyun eğmek)

Biat etmek(Birinin egemenliğini tanımak kabul etmek)

Bu ilkeler dem-ok-rasinin vazgeçilmezleri. Bunlar olmazsa dem-ok-rasi olmaz.

O halde dem-ok-rasi; aklı azların aklı çoklarca yönetilmesi diye tanımlayabiliriz. Ya da aklı evvellerin aklı sonraları yönetmesi. Hatta tembellerin, çalışkanlarca yönetilmesi de denilebilir.

Birkaç (a)kıllı bir araya gelecek bir parti kurulacak. En (a)kıllıları eline kağıt kalem alıp 550 isim yazacak. Bu isimleri neye göre, nasıl, hangi yetilerine göre belirlendiği konusunda en küçük bir soru sorulmayacak. Ne de olsa içlerinden en akıllı olanı belirlemişse vardır bir bildiği. Baştan biat etme sözü verilmiştir. Söz ağızdan çıkar. Millet vekilleri böylelikle seçilmiştir. Birde çoğunluk sağlanmışsa hele hele rakiplerinize fark atmışsanız diyecek yoktur keyfinize. En iyi biat edecekler seçilip bakan yapılır. Ram olma becerilerine göre her birisine görev verilir.

Tüm bu işler zeka ürünüdür. Dem-ok-rasi kültürüdür. Birtakım aykırılar çıkıp. Yok biz biat etmeyiz, yok ram olmayız gibi dik başlılık yapabilirler. Bunlara en sert yanıt derhal verilmelidir.

Hatta geçenlerde Yargıtay Başkanlar Kurulu bir bildiri yayınladı. “Yargı yetkisi Türk Ulusu adına bağımsız Mahkemelerce kullanılır” Bu nedenle Yargı ve Yargıç bağımsızlığından asla ödün vermeyeceklerini, Adaletin sağlanması hususunda Hukukun üstünlüğünü savunacaklarını dile getirmezler mi? Yargıçların baskı altına alınmaya çalışıldığını , tehditlere maruz kaldıklarını açıklamazlar mı!

“Dam başında saksağan vur beline kazmayı” sizde nereden çıktınız.

%47 oyla iktidar olmuş partiye hem kapatma davası açılacak hem de karşı gelinecek. Kabul edilemez. Her kurum, kuruluş iktidara karşı Pardon Milli iradeye) RAM olmak zorundadır. Biz cemaat liderlerimize karşı hep biat ettik, ram olduk. Dem-ok-rasi kültürümüzün temeli biat etme, ram olmak değil mi?

Hele hele yargı hiçmi hiç sesini çıkarmamalıdır. 2006 Yılının Temmuz ayında Maaşlarında %40 iyileştirme yaptık. Hakim ve Savcı maaşlarını Başbakanlık Müsteşarının maaşına endeksledik. İkide bir konuşup Başbakanlık müsteşarını kızdırırlarsa görürler o zaman günlerini. Müsteşar bana bu maaş çok geliyor lütfen azaltır mısınız derse ne olacak. Hakim ve Savcıların maaşları da otomatik olarak azalmaz mı? İnsan biraz düşünür. Bir fincan kahvenin bile kırk yıl hatırı var. Sizin maaşlarınıza biz daha 2 yıl önce % 40 zam yapmadık mı? Bari iktidarımızın sonuna kadar sesinizi çıkarmayınız. Maaş bakımından müsteşara bağladık, idari yödende iktidara bağlamak itiyoruz. Hatta zarar gelmesin diye yakın takip ediyoruz. Tam techizatlı araçları peşlerinden bir an olsun ayımıyoruz. Gözümüz hep üzerleride. Tüm hizmetler ücretsizdir. Türk halkı hatırşinastır. Siz Adalet ve h(AK) için çalışınız. Kalkın(MA) Partisini biz kendimiz hallederiz.

Biat ettik, Olgunlaşan RAM'ları toplamalıyız.

AKSİ HALDE!

 
Toplam blog
: 221
: 1905
Kayıt tarihi
: 27.09.06
 
 

Evli bir kız çocuğu babasıyım. Yüksekokul mezunuyum. Bir kamu kurumunda çalışıyorum.16.03.2017 ta..