Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '15

 
Kategori
Ramazan
 

Ramazan ayı

Ramazan ayı
 

Ne bu öfke?


Yüce Allah(c.c) kullarına hoşgörüyü, iyiliği, yardımlaşmayı emreder. Oysa içinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayında ülkemizin dört bir yanından insanlık adına utanç verici haberler alıyoruz.

Her gün bir yerlerde birileri birilerine zarar veriyor. Olmadık bahanelerle birbirlerinin kalbini kırmalarının ötesinde birbirlerinin canına, malına kastediyorlar. Nerede  İnsanlık, yüce emirler?

Dinimiz, hoşgörü dini. Kardeşlik, birlik beraberlik dini. Maide Suresi 13.Ayet' de Yüce Allah(c.c) mealen buyuruyor ki ''İçlerinden pek azı hariç, daima onlardan hainlik görürsün.Yine de onları affet, aldırma. Çünkü Allah güzel davrananları sever.''

Sınırlarımız dışında, mübarek ramazan ayında tam bir vahşet yaşanıyor. Müslüman müslümanı katlediyor. Olan yine müslümanlara oluyor. Din adına insanlar katlediliyor. Hangi din? Yüce Allah(c:c) kardeşliği emrederken, hoşgörüyü emrederken bu yapılanlar, mübarek günlerde hangi dinin adına?  Ey cana kıyanlar. Açın kutsal kitabımızı ne olur bir kerede kalp gözüyle okuyun.  

 
Toplam blog
: 193
: 183
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

1957 Erzurum doğumluyum. 1982 -9 Eylül Üniversitesi   İktisadi veTticari Bilimler Fakültesi   Maliy..