Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

10 Eylül '08

 
Kategori
Ramazan
 

Ramazan Ayında yaşanan güzelliklerden

Ramazan Ayında yaşanan güzelliklerden
 

Sayın Dr. Hasan Akgün Beyefendi, Sevgili Eşi, Sayın Hatice Akgün Hanımefendi ve değerli misafirleri


Ramazan paylaşım ayıdır…

Ramazanın paylaşım ayı olduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu paylaşımların aslında yılın 12 ayı gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Önceki gün Gülevleri sakinleri ile toplu iftar yapan Başkan Akgün; “ Türk gelenek ve göreneklerinde paylaşım esastır. Hele bu paylaşım ramazan ayında zirve yapar. Büyüğümüzden küçüğümüze varlıklımızdan en fakirine kadar herkes sofrasına bir iki misafir almaya gayret gösterir.Maddi durumu iyi olmayanlara yardım yapabilmek için gayret sarf ederler. Mesela bizim iftar çadırlarımızın giderlerini de zengin esnaflarımız karşılamaktadır. Allah hayırlarını kabul eder inşallah” dedi.

Okulların açılmasıyla birlikte anne ve babalara çocuklarını çeşitli tehlikelere karşı uyaran Başkan Akgün; “ Bence en önemli tehlike bizim trafik canavarlarımızdır. Şehrin en kalabalık sokaklarında bile trafik canavarları son sürat araba kullanmaktan büyük zevk alıyorlar ” şeklinde konuştu.

Yollara döşedikleri setler konusunda zaman zaman şikayetlerin geldiğini belirten Başkan Akgün; “ Bu setler tamamen trafik canavarlarına karşı alınmış bir tedbirdir. Bu setlerin sayesinde ilçe genelinde trafik kaza oranları oldukça düştü” diye konuştu.

Melekler yüreğinizden öpsün efendim..

Fotoğraflar ve Kaynak: Benim gözlemlerim ve Büyükçekmece Belediyesi Başkanlığından tarafıma iletilen bilgilerden oluşuyor.. Saygılarımla.


Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..