Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '16

 
Kategori
Bayramlar
 

Ramazan Bayramı

Rahmet ve mağfiret mevsimi Ramazan ayını geride bırakarak, sevgi ve şefkatle birbirimize ellerimizi uzatma ve kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, birbirimizi kardeş bilerek daha çok gözetmenin ve hoş görmenin, öksüzleri sevindirmenin, yoksulları barındırmanın, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve sonuçta birbirimizin gönlüne girmenin sevincini yaşadığımız kutlu zaman dilimleridir.

Bayramlar, insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbirleriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Öyle ise bayramı sadece kendimiz ve çevremizde yaşamayalım, onu evlerden evlere, gönüllerden gönüllere taşıyalım, yakınlarımızı, komşularımızı, dostlarımızı sevgiyle kucaklayalım.

Ramazanda elde ettiğimiz kazanımları, güzel haslet ve yüksek değerleri Ramazan sonrasında da devam ettirmeye çalışalım.

Yüce Allah’tan daha nice sağlıklı, mutlu ve umutlu bayramlara, sevgi ve kardeşlik dolu yarınlara kavuşma temennisiyle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik eder, bayramın milletimize, Ülkemize, dünyamıza ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan dilerim.

Günün sözü: ‘’Allah’ım! Benim yaratılışımı güzel kıldığın gibi ahlakımı da güzelleştir.

Esen kalın.

Facebook: mehmetçet21

Twitter: mehmetçet21

Mehmetcet21.blogspot.com

 
Toplam blog
: 12
: 70
Kayıt tarihi
: 20.10.13
 
 

1958 Diyarbakır doğumluyum. Diyarbakırda yaşıyorum. Yüksek okul mezunuyum. Kamuda görev yapmaktay..