Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1993 yılında Sinop ili Durağan ilçesinde doğdum. 1997 yılında ailemle birlikte İstanbul'a geldim. İlköğretimi Genç Osman İlköğretim okulu ve Yahya Çavuş İlköğretim Okullarında tamamladım. Lise eğitimini Abdurrahman ve Nermin Bilimli Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümü Web Programlama üzerine tamamladım. Üniversite eğitimi ise ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
24 Kasım Öğretmenler Günü

Durmuş Bey, eğitim sisteminin sürekli değiştiğinin bunun en fazla öğrencilerimize zarar verdiğinin farkındayım. Öncelikle bazı şeylerin değişmesine yönelik 40 yıldır öğretmenlik mesleğini yürütmenize rağmen umudunuzun olmaması üzücü bir durum. Halbuki idealist öğretmenlerimizin bir şekilde ufakta olsa umutlarının olması taraftarıyım. Önemli olan zor şartlar da parlak nesillerin çıkmasını sağlamak diye düşünüyorum

24 Kasım 2019 19:38
İlişkilerde Yapılan İletişim Hataları

Merhaba Gülçin Hanım,İlişkilerin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için karşılıklı uyum,saygı çok önemlidir. Empati kurmak önemlidir. İki tarafın ortak yönlerinin fazla olması da o ilişkiyi olumlu kılan sebeplerden biridir.Yazınız için teşekkür ederim.

23 Ocak 2018 16:56
Üniversite mezunlarının iş bulma çabası

Merhabalar Gülay Hanım,yazdığınız yazı çok güzel olmuş.Eğitim sistemsel bir şekilde ilerlemiyor maalesef.Çıkan mezun sayısıyla iş olanakları arasındaki fark fazladır.Aynı zamanda bir şeyin fazla olması onun maalesef değersizleştiriyor.Ve sistemsel olarak rayına oturmak zorlanıyor.Her ile ilçeye üniversite açılması yerine var olan üniversitelerdeki eğitim kaliteli arttırılsaydı.Mezun sayısı kaliteli ve az sayıda olurdu.Yazınız için teşekkür ederim.

23 Ocak 2018 16:54
 
Toplam blog
: 48
: 523
Kayıt tarihi
: 26.05.16