Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Aralık '08

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Rastgele...Haydi rastgele...

Rastgele...Haydi rastgele...
 

Milliyet Yaşam sayfalarından bir haber...

''Rastgele sekste ilk ondayız..!''

''Bradley Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre rasgele sekste Türkler dünya sekizincisi...

48 ÜLKEDE 14 bin erkek ve kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre, ayrım yapmadan ‘önüne gelen’le cinsel ilişkiye girmede dünya birincisi İngilizler olurken, Almanlar ikinci, Hollandalılar ise üçüncü sırada yer aldı. Türklerin İtalyanları ve Kanadalıları rasgele seks konusunda geride bıraktığını ortaya koyan araştırma, Bradley Üniversitesi Psikoloji Profesörü David Schmitt başkanlığında bir ekip tarafından gerçekleştirildi.

AMERİKALI araştırmacılar bir gecelik ilişkiler, cinsel partner sayısı, rasgele ilişkilere bakış açısını inceledi. İngiltere’de seks konusunda toplumun erkeklere gösterdiği hoşgörülü yaklaşımın kadınları da içine alacak şekilde artmasının İngilizlerin birinci olmasının nedeni olduğu belirtildi. Araştırma sonucuna göre tüm dünyada katı seks kuralları azalıyor. Araştırmacılar, katı kuralların yumuşamasını kadın erkek eşitliğine önem verilmesi ve seksin popüler kültürdeki yerinin büyük olmasına bağlıyor. '' (Milliyet, Yaşam'dan)

Evet sevgili dostlar; şimdi bu haberi okudukdan sonra, akla gelen ilk şey.!?

- Hayrola..?, Ne o..? Kendini, Kötü Kedi Şero gibi sandın değil mi ?... Diye bir soru sorulmuş sanki...? gibi mi hissedelim...?
Dünya klasmanı belirlenmiş baksanıza... Yuvarlak Dünya üzerinde; sadece 48 ülkede ve sadece 14 bin erkek ve kadın üzerinde araştırma yapmış olan Profesörler, işte bu sonuca varmışlar..!

- Evet, açıklıyoruz ey dünyalılar...''Önüne gelen'le'' ya da bir başka deyişle, ''Kötü Kedi Şero'' gibi her gördüğün dişi ile ilişkiye girmede dünya birincisi İngilizler... İkincisi Almanlar...veee üçüncülük kürsüsüne ise Hollandalıları layık gördük...Yaşlı dünyamıza hayırlı olur inşallah...!

Efendim; böyle bir araştırmanın, illaki mansiyonları da olacaktır tabii ki...Az değil, 48 ülkeden bahsediyoruz burada...İtalyanlar var, Kanadalılar var, var oğlu var yani anlayacağınız...Pek muhterem Dünya insanları, bunların arasında Türkiye yada Türkler'de var...! Hemde ilk on'un içinde..! Saygıdeğer Profesörler; küresel ısınmanın sebebini araştırırken, belki de tesadüfen bulmuş olabilirler bu ısınmanın nedenini...Nedir ? ''Rastgele Seks Yapmak''
Yaşlı Kürede Isınmalara sebep oluyormuş demek ki..!? (Britanya Adasının Kuzey yarımküreye yakın olduğu düşünülürse..!? Birincilik kürsüsü doğru adrese gitmiş..! ) Bana göre...(Sadece teori de olabilir..!?)

Kuzey yarımküreye kadar ulaşan ısınmalar sonucunda; zavallı Kutup ayılarının, başını sokacak bir buzul kütlesi kalmıyor velevki..? Erimeden mütevellit...( Yeri gelmişken ''İglo'ları da'' unutmamak lazım. Eskimo'lar da insan nihayetinde...). Saflığın, Saf Aşkın, Masumiyetin, vb...vb...rengi olduğunu düşündüğümüz, Beyaz renkli sevimli kutup ayıcıkları, ''Rastgele Seks'' yüzünden, yüzümüze SAF SAF bakarlarken, biz dünyalılar Hararet yaratmakla meşgul oluyormuşuz meğer..!!! ( Yada, ben öyle algılıyorum..!? )

Dua edelim de; bu konuda, Olimpiyatlar organize etmeye çalışılmaz...!? Allah muhafaza; Yaşlı dünya küresi, sular altında kalır maazallah..! Sumatra adasından beter olur halimiz Alimallah...! Ama ben; Türklerin böyle bir araştırmaya konu olmasından ziyade, Ataerkil bir toplum olmamızın geliştirmiş olduğu, kültür ile araştırılmasını tercih ederdim...Biz Türklerde bu tip olayların; böyle alenen yapılmadığını, '' İbadette gizli, kabahatte gizli..! '' felsefesinin bizde hakim olduğunun ve ispat edilmesinin gerekliliğini düşünmekteyim...

'' İlim, ilim bilmektir. İlim kendin bilmektir. Sen kendini bilmez isen, İlim nice bilmektir...'' diyen Yunus Emre'nin, bu profesörlere bir cevabı olurmu ? bilemem ama, Bazen; bilimsel araştırma adı altında yapılan şeylerin, kültürel farklılıklar karşısında, anlamsız olduğunu kendi adıma düşünmekteyim...(Kişisel görüşümdür...)

Kötü Kedi Şero'ya dönecek olursak; onun doğasında var olan bir şey için, araştırmalara konu olmasında bir sakınca göremiyorum...Ve sadece şunu söyleyebiliyorum;

'' Şero'cuğum Sana Rastgele... Bütün Cihangirin Cıvırları senindir... Yürü be koçum kim tutar seni... ''

Herkese sonsuz saygılarımla sevgili dostlar...

 
Toplam blog
: 122
: 2970
Kayıt tarihi
: 26.03.07
 
 

Ankara Doğumluyum... Yazı yazmayı, çizmeyi, okumayı, izlemeyi, dinlemeyi, vb...vb... seviyorum. Bodr..