Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

07 Kasım '19

 
Kategori
Spor
 

Real-GS - Gelin Leş Kargaları!

Değerli Millliyet Okuyucuları,

Galatasaray yine bir 6 Kasım’da 6-0 yenilerek taraftarlarını çok üzdü. Biz hiç bir zaman skor delisi olmadık ama bu skor da Galatasaray’a yakışmadı. Elinden geleni yaparsınız bazen, ama olmayınca da olmaz. Fakat takım elinden geleni yaptı mı, elbette hayır! Ruhla oynadı mı, hayır!

Galatasaray’da bir problem olduğu çok net. Bunu zaten her defasında Fatih Terim dile getiriyor, demek ki birşeyleri aşamıyoruz şu an. Gerçekten de “Galatasaray Ruhu” aranıyor. Sorun Real Madrid’e veya ligde herhangi bir takıma yenilmek değil. Sorun ruhla oynamamaları.

Diyeceksiniz ki Fatih Terim’in hiç mi suçu yok? Haklısınız, hoca da formsuz olabilir, yanlış kadro ile çıkabilir, hatta taktik hata da yapabilir. Ama Fatih Hoca kendisini bilen, düzeltebilen birisidir. Geçmişte yaptıkları yapacaklarının garantisidir zaten. Fakat oyuncularınız ruhla oynamıyorsa, taktikleri uygulamıyorsa, yönetimsel sorunlar var ise bunlar kolayca aşılamaz. Asıl problem de bu zaten!

Daha önce de kendi sahamızda 6 yediğimiz Real Madrid maçından sonra, Beşiktaş deplasmanına gittik ve 1-0’ dan 1-2 maçı almıştık. Bu maçtan  sonra da Fatih Terim daha antremanda iken, Ünal Aysal tarafından kovulmuş, hem o yılki şampiyonluk elden kaçmış, hem de olası diğer Avrupa zaferleri de uçup gitmişti.

Şimdi neden bunları anlatıyorum? Bir süredir Fenerbahçe üzerinden dolaylı ya da dolaysız, direk olarak yapılan saldırılar, bu skor nedeniyle iyice alevlendirilecektir. Buna muhalif Galatasaraylılar da katılıp, konuyu gündemde tutacaklar. Ama bu sefer kazın ayağı öyle değil. O Leş Kargaları istediklerini elde edemeyecekler. Fatih Terim kırmızı çizgimizdir, varsın bu sene şampiyon yapamasın, başarı elde edemesin ne yazar! Zaten tarih Fatih Terim’i en güzel şekilde yazmış. Son 2 senede şampiyon olamayacak bu kadroyu mucizevi bir şekilde şampiyon yapmış.

Unutmayalım, tarihte bu saldırılar çok oldu. Ama bizi bu durumdan tek çıkarabilecek kişi de yine Fatih Terim’dir. İsterseniz Morinho’yu getirin bu takımla bir şey yapamaz. Hele ki o defansla. Sahi biz defansı eleştirip dururken, o Defansa methiyeler düzenler burada mı? Sorun sadece orada değil tabi ama ana sorunumuz da defans ne yazık ki!

İlk yarı sonunu bekleyelim bakalım, neler olacak hep birlikte göreceğiz!

Herkese sarı kırmızılı günler dilerim

Saygılarımla

 

Serdar ŞİMŞEK

Twitter: @spormuhendisi

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..