Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '13

 
Kategori
Futbol
 

Real Madrid eksik kalmasına rağmen Fenerbahçe gibi tarih yazdı!..

Real Madrid eksik kalmasına rağmen Fenerbahçe gibi tarih yazdı!..
 

Galatasaray Real Madrid’den iki maçta 10 gol yedi diye eleştiriliyor.

Hele hele dün oynanan maçta 10 kişiye karşı bir varlık gösteremeyip, 4-1 yenilince eleştirilerin odağına yerleştiriliyor.

Size bir soru: Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’den 6 gol yediğinde, Fenerbahçe kaç kişiydi?

Bu maçı hatırladınız mı?

Fenerbahçe’de tıpkı Real Madrid gibi 10 kişiydi…

Sezon başlarken Galatasaray’ı şampiyon ilan edenler, Fatih Terim gidince bu ilanı panodan haklı olarak indirdiler. Mancini ile bu ilanın panoya asılması zor görünüyor. Hele hele Mancini’nin oyuncu tercihlerini gördükten sonra, o ilanın uzun zaman katlı olarak saklandığı yerde kalacağı ufukta görünüyor.

Bu arada Mancini hakkında, Beşiktaşlı eski futbolcu Nihat Kahveci’nin attığı tweetlerde ne kadar haklı olduğunu gördük. Nihat ne diyordu? Mancini teknik direktörse, ben de Mourinho’yum!

Mourinhno Nihat’ın dediği gibi, Mancini yanlış oyuncu tercihleriyle Galatasaray’ı bu hale düşürmüştür. Burak yedek kulübesinde beklerken, Amrabat ilk 11 de sahaya sürülebiliniyor.

Netice Galatasaray’ın Şampiyonlar Liginde bir üst tura çıkması biraz zor görünüyor. Real Madrid eksik bir takımla Kopenhag karşısına çıkıp, puan veya puanlar alırsa Galatasaray Avrupa’dan elini eteğini çekebilir! 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..