Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '09

 
Kategori
Sinema
 

Recep İvedik üç gün rekorunu da kırdı

Recep İvedik üç gün rekorunu da kırdı
 

Recep İvedik üç gün rekorunu da kırdı

Sancılı, sorunlu günlerde gülmeye ihtiyacı olan halk, Şahan Gökbakar’ı zirveden zirveye taşıyor. Aslında bu durum hiç de şaşırtıcı değil. Bir anlamda dertlerden, sıkıntılardan kaçış. Recep İvedik adeta bir sığınma evi oldu. Küfür dolu imiş, bir mesaj vermiyormuş, 13 yaşından küçüklere gösterilmesi sakıncalıymış gibi pek çok eleştiri de alması bile onu zirveden indiremedi. Böyle giderse daha çok zirvelerde yapar. Ne diyelim. Kaba deyimle işi biliyorlar. İşi öğrenmek isteyenlere duyurulur.

4 milyon 301 bin seyirciyle Türk sinemasının en çok izlenen filmi unvanını elinde bulunduran Şahan Gökbakar’ın “Recep İvedik” serisinin ikinci filmi “Recep İvedik 2”, en iyi açılış rakamı rekorunu da kırdı.

Yapımcılığını Faruk Aksoy’un, yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın yaptığı film, ilk üç günde 1 milyon 209 bin 453 kişi tarafından izlendi.

“Kurtlar vadisini” bile geride bıraktı.

Geçen cuma 390 kopyayla, 315 sinemada ve 750 salonda seyirciyle buluşan film böylece, ilk üç günde en çok izlenen film rekorunu elinde bulunduran Pana Film’in “Kurtlar Vadisi Irak” filminin 1 milyon 99 bin 219 kişilik rekorunu kırdı.

Ne diyelim allah yolunu açık etsin.

Esen kalın. 17/02/2009

Diğer yazılarım için:

http://blog.milliyet.com.tr/Blogger.aspx?UyeNo=946713

Bu blog Sinema sitesinde de yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..