Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı !

Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı !
 

Alıntı


Sayın Sabiha Rana'nın bu konuda ki hassasiyetinden ve sayfasına taşımasından ötürü öncelikle teşekkür ediyorum.

2002 yılından beri Lösemili Çocuklar Kenti için Devlet'ten arsa isteniyor. Bu kampanya için başlatılan " 5 milyon tık" hedefine ulaştı. Ama yetkililer duymuyor, görmüyor , konuşmuyor.

Başbakan Erdoğan, Lösemili çocuklarımıza oyuncaklar dağıttı, ziyaret etti, TBMM'de kabul etti ve bir söz verdi. O sözünü yerine getirmesi gerekiyor.

2-B yasası ile , hazine arazisi üzerine yapılan, hakkında yıkım kararı çıkmış bir çok yapı , istila edilmiş orman arazisi üzerine "konanlara" satılacak. Acar Kent ve Çavuşbaşında talan edilen yerler de aklanacak ! Devletimizin olanakları bu denli genişken (!) böyle hayati bir konu için de derhal harekete geçileceğinden eminim..

İlik nakli yapılabilecek hastahane ve yatak sayısının yetersizliğinden aylarca sıra beklenmek zorunda aklındığı bilinen bir gerçek.

Sayfamda Sevcan Bolca kızımıza yer vermiştim. Bu proje gerçekleşmiş olsaydı Sevcan bu gün sağlığına kavuşmuş, üniversiteyi bitirmiş olacaktı.

Sayın Erdoğan! Talimat verdiniz de yapılmadıysa ölen çocuklarımızın hesabını sorun. Arsa tahsisi konusunda buyurmadınızsa lütfen buyurun (!) Gönül isterdi ki sizin verdiğiniz sözleri birileri vazife telâkki edip derhal uygulasın. Görülen odur ki mühür kimdeyse Süleyman o.

İlginizi rica eder, saygılar sunarım...

 
Toplam blog
: 347
: 1365
Kayıt tarihi
: 31.10.07
 
 

İstanbul 25 Temmuz : /… İşletme tahsil ettim. Özel ilgi alanım olduğu için 2 yıl Psikoloji okudum..